Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2022 22:50 - Грозната атака срещу сенатор Даян Файнстайн няма да доведе до оставката й
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 487 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За съжаление, хората много, много често не оценяват другите, докато са живи. Това се отнася и за най-близките, но и за онези важни личности, които формират света.
Във връзка с миналата година, когато починаха толкова мои роднини, чувствам истинското облекчение, че съм бил до тях, когато са били живи, когато са имали нужда от мен, защото наблюдавам познати, изоставили майките, бащите си, бабите, дядовците си, които сега когато ги няма биват измъчвани от гузна съвест, но вече няма как да им се извинят или чаша вода да им дадат.

Днес, за пореден път от няколко години насам, има опит сенатор Даян Файнстайн да бъде принудена да подаде оставка. Внушенията, че тя има проблеми с паметта, са толкова грозна атака, не само защото са лъжа, а и защото се прекрачва онази недопустима граница – спекулирането с нечие здравословно състояние.

Човек съм, който никога не е крил какви здравословни проблеми има – от девиацията на носната преграда, която ми оперираха, през неврологични проблеми, които преборих, до рефлукса, с който сега търсим варианти да си „съжителстваме“.Това да съм открит, обаче, е мой личен избор, направен с идеята да съм в помощ на други, които имат подобни симптоми. Когато някой не е разкрил нещо за здравния си статус, то никой няма каквото и да е право да прави заключения по тази тема! Още повече пък анонимно!

Не ме вълнува коя уж сериозна медия го пише. Долнопробното, лъжовното, мръснишкото може да се прояви у всеки екземпляр, считащ се за журналист!
Заставам на 100% зад сенатор Даян Файнстайн – подкрепям я напълно! Като човек, гледал пет години покойна баба с Алцхаймер, познавам когато някой не помни. Следя всяка една, повтарям – всяка една, изява на сенатор Даян Файнстайн и виждам, че тя и помни, и знае къде е!!! Да, не е така концентрирана, но извинете, съвсем наскоро съпругът ѝ почина след много тежко заболяване (https://mimogarcia.blog.bg/novini/2022/03/01/pochina-syprugyt-na-senator-daian-fainstain-golemiiat-filant.1806302).

Сенатор Даян Файнстайн е преживяла много и никой няма да получи оставката ѝ, за да настани себе си или свои хора в сенатския ѝ стол, извоюван толкова трудно!!! Да не забравяме, че сенатор Даян Файнстайн е първата жена председател на Съвета на надзорниците на Сан Франциско, първата жена кмет на Сан Франциско, първата избрана жена сенатор от щата Калифорния, първата жена член на Сенатската правна комисия, първата жена председател на Сенатската комисия по правилата и администрацията, първата жена председател на Разузнавателната комисия на Сената, първата жена най-старши член от малцинствената партия в сенатската правна комисия, първата жена председател на инаугурация на американски президент.

Тя е борец за правата на жените и за ЛГБТИ правата!

С Вас съм, сенатор Даян Файнстайн!!!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1967023
Постинги: 1860
Коментари: 3095
Гласове: 1014
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930