Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2021 21:22 - Имаме още работа по пътя към толерантността - всичко зависи от нас
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 1814 Коментари: 13 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Винаги съм смятал, че в България истинските хомофоби са изключително малък процент. Мнозинството се обявяват против хората с различна сексуална ориентация единствено, когато има грозно парадиране и опит за възползване (търсене на ползи) от хомосексуалността, което е, съгласете се, безкрайно недостойно.
image

Резултатите от проучването на Алфа Рисърч нагледно демонстрират това. Кой е против ЛГБТ гражданите? Естествено, комунистите – наследниците на онези, които ни отнеха имотите и квази патриотите, за които езикът на омразата е единствен коз за докосване до Парламента, макар и с мини парламентарни групи.

Да, обществото не подкрепя гей браковете. Но и защо е нужно да се употреби точно тази дума, която е традиционно свързана със съюза между жена и мъж? Може да се назове по хиляди други начини урегулирането (във връзка с посещение в болница, наследяване) на отношенията между еднополовите партньори.

За осиновяването болшинството също е против. Но не защото ненавижда гейовете и лесбийките, а от притеснение дали децата няма да бъдат обект на подигравки от съучениците си.

Отдавна вече не живеем в социалистическото време, когато имаше тотално презиране на „меките китки“. Впрочем този израз продължава да се използва за – да си признаем – просташки хумор, но вече не е придружен със злоба.

Имаме още работа по пътя към толерантността, но нещата не са тъй трагични.

Забелязвам все повече познати, които се „разкриват“. Никой не ги съди, а напротив – адмирират ги за смелостта. Разбира се, те живеят открито и щастливо, но без да се правят на жертви и да искат внимание или привилегии. Именно „свалянето на маската“ е ключът към осведомеността, че „различните“ са като всички останали и са навсякъде – адвокати, водопроводчици, съседи, роднини.

За да бъда докрай правдив съм длъжен да уточня, че за съжаление транссексуалните не се радват на повишаващо се приемане. Даже е обратното. Политическите игри около т.нар. „Истанбулска конвенция“ влошиха средата, накланяйки везната в посока на възгледа, че те са някакви изроди.

В следващите години вкорененото заключение „Ей го третия пол“ мъчно може да бъде оборено, обаче съм оптимист, че поколенията се сменят, сиреч новото мислене ще излекува агресията. Естествено, това не ме успокоява, тъй като хиляди съдби ще бъдат пожертвани дотогава…

Знам, че им е трудно на момичетата и момчетата, затворени в чужди тела, но нека знаят, че Съдбата ще им се отплати по милион други начини!

Сега, приятели, моля Ви за внимание, имаме да направим две важни неща:

първо, на 4-ти април да гласуваме, за да няма повече във властта националисти, които да разпалват огъня на разделението;

второ, да изискваме от следващото правителство права за всички. Жизненонеобходимо е и в Наказателния кодекс да се добави член за криминализиране на престъпленията по хомофобски подбуди. Може да подпишете петицията тук: https://bit.ly/3lktg3Z.

Благодаря Ви!


image



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. radostinalassa - Много си повърхностен и ...
15.03.2021 21:25
елементарен. Даже и папата току - що обяви гейските семейства за живеещи в грях. Да не говорим за православието. Има да чакаш да осиновиш дете .
цитирай
2. mimogarcia - radostinalassa
15.03.2021 21:35
Извинете, ама не ме вълнува, съответно не следя, нито мнението на Папата (възприемам го за туристическа атракция като Елизабет II. На този специално Папа симпатизирам, защото е естествен в държанието си), нито пък на клира (на тях не симпатизирам, пълно е с разкрити агенти).

За какво осиновяване на дете става въпрос? Аз никога не съм желаел да имам такова. Дори в предишния си постинг именно това писах.

Желая Ви хубава вечер!
цитирай
3. radostinalassa - Нормалните хора искат да имат деца
15.03.2021 21:44
Децата не бива да се възпитават от джендъри, защото те копират поведението на родителите си. Не правиш паралел между правата на гейовете и политиката , която се провежда за ранно сексуално възпитание на децата и иска към тях да определят пола си още в невръстна възраст, което е неморално и извратено.Провеждаш политиката на западните извратеняци. Засрами се. Аман от твоите болести.
цитирай
4. mimogarcia - radostinalassa
15.03.2021 21:49
Всъщност Вие имате право да смятате, което желаете за нормално или ненормално, за болест или не...
Само че фактите са други:
- има хора, които искат да имат деца;
- има хора, които не желаят да имат такива;
- има хетеросексуални;
- има хомосексуални;
- има бисексуални;
- има транссексуални
- и т.н.

Това е.
Твърдението Ви за копиране на сексуалната ориентация е пълна, простете, глупост. Как при майка и баща, има хомосексуални тогава?

Никаква политика не провеждам.
То тук именно политиката място няма.
Има човешки съдби.

Желая Ви успешен вторник!
цитирай
5. fun1001 - това е агент провокатор, от криптиран, нов Пол - ххх00ххх
15.03.2021 21:49
radostinalassa написа:
елементарен. Даже и папата току - що обяви гейските семейства за живеещи в грях. Да не говорим за православието. Има да чакаш да осиновиш дете .

цитирай
6. radostinalassa - 4. mimogarcia
15.03.2021 21:52
Аз също съм твърде възпитана. Разбира се , че децата подражават на родителите си. Как така не го знаеш? Това е известно на останалите хора. А педерастията върви с педофилия, и в такъв случай става страшно. добре, че българите го знаят и се противопоставят.
цитирай
7. fun1001 - 3. radostinalassa - Нормалните хора искат да имат деца
15.03.2021 21:53


...ти, затова, сигурно минаваш за нормална)
а, ако си сложиш ,и ИрНК ваксина, ще станеш и гениална, колкото Б Гейтс!
...но, това, е Езотерика, сложно ти ее..буля..
цитирай
8. radostinalassa - Щом те хвали Фуна трябва да ...
15.03.2021 21:54
си нащрек.Но ти си твърде зелен още.
цитирай
9. radostinalassa - Разбира се, че съм нормална
15.03.2021 21:55
fun1001 написа:


...ти, затова, сигурно минаваш за нормална)
а, ако си сложиш ,и ИрНК ваксина, ще станеш и гениална, колкото Б Гейтс!
...но, това, е Езотерика, сложно ти ее..буля..


Слагайте си вие ваксина с Ковидко. Ще изчакам да видя резултата.
цитирай
10. fun1001 - /гейове, лесбийки, гей бракове,
15.03.2021 21:57
Мимо, аз те подкрепям!, но,не гласувам, поради високо морални критерии)

дори,мисля си...таговете,ми звучат..доста грубо,а на теб?

поздрав!

цитирай
11. radostinalassa - Подозираме, че Фуна е андрогин...
15.03.2021 22:02
по нашему хермафродит. От там идва наличното и умствено развитие. Тя не е виновна, че се е родила такава.Грешка на природата. Но да я правим новото нормално ни идва в повече. Аман от грешки.
цитирай
12. fun1001 - ....малко си чела Википедия/ бягай да видиш, какво е андрогин/ да не те бутам за Платон))
18.03.2021 22:22
radostinalassa написа:
по нашему хермафродит. От там идва наличното и умствено развитие. Тя не е виновна, че се е родила такава.Грешка на природата. Но да я правим новото нормално ни идва в повече. Аман от грешки.

цитирай
13. radostinalassa - Рядко чета Википедия
19.03.2021 15:48
Там и аз мога да пиша статии. Става въпрос за вкуса ти към политици.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1968297
Постинги: 1862
Коментари: 3104
Гласове: 1014
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930