Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2019 12:04 - Криминализиране на хомосексуалността – не, не стига!
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 588 Коментари: 13 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Идеята е следната – организираме референдум с един единствен въпрос „Подкрепяте ли въвеждането на смъртно наказание за хомосексуалните?“ (като в Бруней, Уганда). Резултатите са ясни: 99,99% са „за“, разбира се (В Чечня имат 0 обратни, при нас са единици от порода „европейска чума“). След това даваме еднодневен срок на всички педерасти да се изселят доброволно. Който остане се отърваваме от него на часа – може да ги горим като вещици; да ги разкъсваме крайник по крайник; да ги обесим и закачим като плашила по границите, за да се страхуват вражеските орди. Спокойно, никой няма да ни обвини, че вършим нещо лошо. Нали им отпускаме 24-часова отсрочка за доброволна депортация. Защо остават мръсните гадове! Ами как защо?! ЗА ДА НИ СЪСИПВАТ ДЕЧИЦАТА, ДА ИМ ПРОМИВАТ МОЗЪЧЕТАТА, ДА ПРОБИВАТ МОРАЛНАТА, ХРИСТИЯНСКА ЗАЩИТА НАД КЛЕТАТА РОДИНА!!! #БЪЛГАРИЯНАТРИМОРЕТА

На днешните избори не сколасахме да добавим и тази бюлетина и да сторим туй славно дело, но за следващите със сигурност съединени и обединени ще успеем! 

***

Това е единствения възможен вариант след като се запознаете с новото проучване, което показва още по-растяща нетърпимост към различните хора и отричането на възможността те да работят, те да обичат, те да съществуват.

(https://www.dnevnik.bg/evropa/2019/10/23/3979489_bulgarite_vse_po-masovo_ne_priemat_homofoseksualnite)

Според мен данните са смекчени – не се обследват по-малките населени места, където положението още e на ниво жената е робиня, камо ли да се разбират еднополовите връзки.

И през тези избори меренето на пишки чрез формулата „Кой повече мрази ЛГБТИ хората“ продължи. Окей. Но ако наистина това са проблемите на държавата и това трябва да е водещата тема за дебати – не знам имаме ли разум…

Хубаво е обаче преди да изпратим някого на гибел да се постараем да го разберем. Защото да, да, да има едни досадни и жадни за пари НПО-та, които наистина, наистина, наистина настроиха обществото срещу различните. Но нещата не опират до тях. Прочетете коментарите, подпитайте познатите и ще видите, че омразата е повсеместна. Ала остава един елемент „без вина виновни“. Чудя се как никой от мразещите, отричащите не се запита „Що пък някой би искал да е мразен и отричан?“. Не, нямам предвид онези „меките китки“ от чуждестранните фондации и сдружения, пълнещи си гушите чрез чуждото нещастие. А пиша за тези, дето наистина изпитват чувства към собствения пол или не се чувстват на място в собственото тяло. За да осъзнаем нещата трябва да четем, да учим, а не да плюем и сочим с пръст. Материали за сексуалното развитие – бол. Най-добре е да се започне от Фройд. 

И да, никой здравомислещ не отрича, че има два пола – „женски“ и „мъжки“. Никой разумен не спори, че е нормално жените да харесват мъже и мъжете да харесват жени. Обаче също никой разсъдлив не може да отрече съществуването и на другото – „изключението“. След като е доказано, че репаративната терапия за смяна на ориентацията не върши работа и след като „изключенията“ не могат да се променят – никой няма право да обрича на нещастие и отритване невиновните за това, което са.
Не е зле освен трудовете на Зигмунд и други учени, да се изгледа и филма „Молитва за Боби“. 

Защо се вълнуваме кой с кого спи, ако е хомосексуален, ама не се вълнуваме кой кого бие у дома, в училище, на пътя, ако е хетеросексуален?

Плюс това как пък се считаме за най-добрите родители на целия свят, защото пазим малките от джендърите?!

  • Шамарите още се използват като наказание…
  • Мнението на малолетните и непълнолетните изобщо не се зачита…
  • Ако детето страда от някакъв синдром или недъг – никой никога не трябва да разбира…

Нека спрем да бъдем фалшиво консервативни с кухи приказки за това колко държим на християнското семейство. Кой не изневерява? Кой не е в паралелна връзка? Кой изобщо сключва граждански и християнски брак?! Колко държим на децата? Какви грозни разправии има за родителски права? Колко дела има за неплатена издръжка? И не, това не са изключения!

Съжалявам, но живеем в заблуда. Нито сме перфектните родители, нито сме перфектните семейства – насилваните с години и накрая убити жени в домашни условия го доказват. Случай след случай минава и заминава, но ние тъпчем на едно място „Не на гейовете, не на гейовете“. Стига вече. Кажете „Стоп“ на подценяването на женския пол, на домашното насилие, на расизма, на дискриминацията, на нарушаването на човешките права.

Най-лесно е като коне с капаци да твърдим „Хомосексуалните са педофили“, „Циганите са крадци“. Но така ли е? Как се правят такива обобщения? Подплатени ли са с доказателства? Прегледайте някоя друга енциклопедия за серийните убийци и да сравним брой убийци спрямо сексуалната им ориентация. Или пък нека да поставим на везната осъдени роми за открадната кокошка срещу несправедливо оправдани „чисти“ българи за някоя имотна измама.

Трябва да мислим и да делим хората само по белега – добри или лоши.


*
Текстът е писан специално за платформата за подкрепа и помощ

"Да говорим заедно"Гласувай:
2
1


Вълнообразно


1. tretotrol - Не е нужно да убиваме хомосексуалните- тези дето са си двойка от началото до края не атакуват другите
27.10.2019 12:11
А тези дето изнасилват деца - тях трябва. Това са дърти изроди на около 40-50 години с Гонорея, Хламидия, Сифилис, Трипер и разпадащи се крайници. Вонят на кенеф от километри и задушлива миризма на разпадащи се меса пак от километри!
цитирай
2. tretotrol - ТРЯБВА И ДА ГОВОРИМ ЗА СИФИЛИСА!!!
27.10.2019 12:12
ТОВА Е БЪРЗО РАЗВИВАЩА СЕ БОЛЕСТ!! МНОГО БЪРЗО!!
цитирай
3. tretotrol - Не забравяй и Сифилиса и венерическите болести, който те удрят в гениталите!
27.10.2019 12:14
И ОСОБЕНО СИФИЛИСА!!!
цитирай
4. tretotrol - Обсъди и неприятната задушлива миризма на разлагащи се меса от представителите на Сифилиса
27.10.2019 12:16
Вони се от километри.
Нормално е да имаш гонорея и хламидия по гениталите много е гадно!! А и мазилата не помагат особено, а лекарствата са отврат!
ДОБРЕ ЧЕ ИМА СИФИЛИС ЧЕ БЪРЗО ДЕЙСТВА!
цитирай
5. morskipesni - Отново реклама на извратеняците?
27.10.2019 12:25
Браво. Питам се само как ще свършат тия "акции". Много злини се изсипаха над българите, но и изродщината няма да е вечна.
цитирай
6. tretotrol - много е неудобно да имаш трипер и хламидия на гениталите - люспи се и те боли и сърби
27.10.2019 13:12
и мирише ужасно и като го мажеш с мехлем и много боли и е като дезинфекцирано само че е като развалено месо - Сифилиса пък ти опадват месата...
то верно че трябва да се ебе ама.... много сърби и боли
цитирай
7. dobrodan - Природата знае на кого да дари деца и на кого - не.
27.10.2019 17:48
Кой в чия дупка бърка не е моята работа. И да знаеш - има и такива, дето не сме в паралелна връзка и откак сме се оженили, чуждите жени и моми само ги гледаме, не ги пипаме. Това е заболяване - придобито или заложено, другото са дрънканици.
Госпожине? С вас има само един проблем. Той не е, защото съществувате. Имало ви е, има ви и ще ги има. Проблемът е другаде и той си е изцяло ваш. Не навирайте в очите на хората тоя си недъг и не го превръщайте в смисъл на живота си.
Какви права искате още? Какво нямате? Какво не ви стига? Не искате да сте равни с нормалните (точно така, нормалните), искате да сте нещо повече от тях.
Не сте по-умни, по-красиви, по-талантливи. Не се отличавате с нищо освен с ярко и крещящо демонстрираното "Аз съм различен!" Дреме ми на оная работа за вас, но почнахте да пречите и то много. МНОГО!
Помислете върху това. Окупирахте властта, медиите, образованието. И налагате безочливо идиотския си начин на живот, докато други от вас треперят и изпълняват всичко наредено, защото са зависими и лесно подчиняеми. Премахване на половете, избор на пол, възпитание от детската градина за мама и мама, тате и тате, родител 1 и родител 2...... НАМИРАТЕ СЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, КЪДЕТО ПРИРОДАТА Е ОПРЕДЕЛИЛА ДВА ПОЛА, НЕ ТРИДЕСЕТ И ДВА!!!
Понякога си мисля, че на Земята й трябва вече нов Чингиз хан.
цитирай
8. mimogarcia - tretotrol
28.10.2019 09:40
Благодаря за урока по биология и здравно образование :D Извън тази шега: едно време в училищата имаше разговори за болестите, предавани по полов път. Дори се раздаваха презервативи. Предполагам, че пак някое НПО е изкарало някой друг лев, но имаше смисъл и ограмотяване на нас, младежите. Сега такива неща няма. Счита се, че младите имат интернет, тоест сами да се обучават. Ала не бива така. Не случайно пуснах шегата за биологията - по този предмет може да се учи не само защитата от полово предавани болести, а и разбирането на различните синдроми. Без да подкрепям/отричам Грета, но предполагам видя подигравките около нейното състояние и това, че има Аспергер. Пълно е с дечица с Даун, аутизъм и те трябва да бъдат разбрани. Но не чисто научно, а дълбоко човешки. И това трябва да става не от разни фондации, а от български грамотни учители. Благодаря ти за коментара и ти пожелавам прекрасен ден!
цитирай
9. mimogarcia - morskipesni
28.10.2019 09:44
А, недей, недей така. Нито е реклама, нито е някаква акция. Няма нужда да бъдем толкоз мнителни. Първо е мнение. Второ е повод за дебат. Ама окей това за теб е "извращение", но защо коментира домашното насилие, срамът от децата със синдром или пък наслагването на клишета върху даден етнос. И това ли са "извращения"? Съжалявам, но са реално съществуващи проблеми. Благодаря ти за коментара иначе. Уважавам всяко мнение, повярвай, но без да предприемем стъпката да станем по-добри - няма да се справим със злините, паднали върху нас, българите. И ето пример една от тях е клишето "Българска работа" или пък отношението към българите в чужбина (дори и заради раздуханата супа с расизма и Англия). Пожелавам прекрасна седмица!
цитирай
10. mimogarcia - dobrodan (1)
28.10.2019 09:54
Здравейте г-н Добрев,
приемете извинението за написаното от мен "всички са в паралелна връзка". Преувеличил съм. Искрено се радвам на стабилните семейства, имам няколко такива познати от мен, и Ви пожелавам все, все така да сте!!! Няма по-голямо щастие от хармоничното семейство и спокойните дечица!!!

Знаете ли: напълно съм съгласен с Вас! Категорично не считам, че сексуалната ориентация трябва да е вид реклама, вид начин за изкарване на парите, вид защита от уволнения, когато не си вършиш работата, ама... Категорично съм против и онези фалшиви кампании #MeToo, които изместиха фокуса от истински насилваните жени в посока на хитри и манипулативни актриси, които са се възползвали от чара си за роли, а в един момент (момент, момент след около 20 годинки) обърнаха палачинката и заведоха дела, за да изкарат и едни луди, луди пари.

Вижте - нека разграничим половете на биологичен, социален и психологически. Както съм и написал, никой нормален не се бори срещу биологичния пол. Ясно е, че природата е закодирала два такива "женски" и "мъжки". Борбата е срещу социалните стереотипи, които все още съществуват. По-ниско заплащане за жените, по-големи привилегии за мъжете, какво да говорим за държави като Саудитска Арабия, където се възприема за събитие разрешаването на жена да има книжка. Политиците обаче обърнаха нещата и заиграха със страховете на хората. Иначе категорично не бива да има прекаляване и чак обучение на децата в детските градини "по-късно може да си избереш пола". Защото сте прав, че има два пола. Но говорим за нещо друго, ако например момче иска да играе с кукла, да не му я дръпнеш и да му дадеш количка, защото така е прието. Това е нещо различно. Или пък розово за момиче, синьо за момче и тем подобни клишета, които биват изпълнявани. За психологическия пол надявам се няма да спорите, доказано е, че има хора, които не се чувстват на място в собственото тяло. Има възможност - сменят си пола и така.
цитирай
11. mimogarcia - dobrodan (2)
28.10.2019 10:01
Макар да не следя спорт и ТУК ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯ - категорично съм против мъж станал жена да се състезава наравно с жените. Не, не защото подценявям силата на жените, а защото чисто биологически мъжкият пол е по-силен.

За родител 1 и родител 2 не се наемем да говоря. Противник съм на тезата, че всеки трябва да става родител, но и не мога да отнема правото на когото и да е било да е такъв. Лично за себе си смятам, че майката е много, много важна. Нейната миловка, нейната любов, нейната сила е единствена и неповторима. Но пък има и много, много, много грижовни и обичащи бащи.
Не мога да взема категорична позиция, защото съм пристрастен. Обичан съм и от двата си родители много, имам връзка с тях, но по-любяща майка от моята не познавам и меря с този аршин, че е важно да имаш майка. Но има майка и майки, бащи и бащи, изобщо родители и родители.

Това решение пълноценно ли е едно дете с еднополови родители не можем да го вземем Вие и аз, там трябва да има учени, проучвания, изследвания и така нататък.

Както виждате съм съгласен с Вас с много неща, но с някои не съм. Спрямо ЛГБТИ хората имат дискриминация. И да, има гей лобита, но това е същото, както с холивудските хитри какички. Лобитата играят за себе си, уреждат по институции разните там жигола, но има проблем с реално съществуващите, не по върховете, ЛГБТИ хората, както и с реално съществуващите, не по върховете, жени в домашни и работни условия.

Надявам се да се разбираме в позициите си. Слушам Вашата внимателно и ценя. Благодаря за коментара. Желая една щастлива работна седмица!
цитирай
12. dobrodan - Каква дискриминация видя, кога и къде я видя?
28.10.2019 10:21
И аз съм чувал за такава, но не съм я видял никъде?
Виждам точно обратното и познавам не един, "направил много пари", след като е имал контакти с високопоставени лица от "пренебрегваните", "пребиваните", "неразбраните и недооценени" хомосексуалисти. Повтарям - правете си каквото там си правите и не правете от това наш проблем! Тоя трик на Балканите не може да мине. Заради мъжки задници и женски езици са падали империи и това тепърва има да го гледаме за не знам кой път вече. Имал съм състуденти и съученици с хомосексуална нагласа и никой от тях не парадираше с това. Никой и не им се е подигравал, обвинявал, подценявал и така нататък.
ЗАЩО СЪЗДАВАТЕ ПРОБЛЕМ, КЪДЕТО ГО НЯМА?
цитирай
13. mimogarcia - dobrodan (3)
28.10.2019 11:27
Прав сте, че понякога се драматизира излишно.
Но лично имам позната уволнена заради снимки с приятелката си във Фейсбук. Искаше да се получи гласност, но нямаше как, защото е лесно да бъде обвинена в лъжа. Уволнена в формално по едни причини, а самият работодател и е заявил при предаването на трудовата книжка защо. Нито има смисъл да информира Комисията за зашита от дискриминация, нито да води дело - дума срещу дума, твърдение срещу твърдение. А и всеки ще помисли, че си търси повод да я върнат на бял кон.

А иначе сте прав за изкуственото насаждане на проблеми, но в основата е желанието на разни морално мръсни хора да изкарват пари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1028805
Постинги: 1227
Коментари: 1079
Гласове: 766
Архив
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930