Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2019 12:04 - Криминализиране на хомосексуалността – не, не стига!
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 1360 Коментари: 6 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Идеята е следната – организираме референдум с един единствен въпрос „Подкрепяте ли въвеждането на смъртно наказание за хомосексуалните?“ (като в Бруней, Уганда). Резултатите са ясни: 99,99% са „за“, разбира се (В Чечня имат 0 обратни, при нас са единици от порода „европейска чума“). След това даваме еднодневен срок на всички педерасти да се изселят доброволно. Който остане се отърваваме от него на часа – може да ги горим като вещици; да ги разкъсваме крайник по крайник; да ги обесим и закачим като плашила по границите, за да се страхуват вражеските орди. Спокойно, никой няма да ни обвини, че вършим нещо лошо. Нали им отпускаме 24-часова отсрочка за доброволна депортация. Защо остават мръсните гадове! Ами как защо?! ЗА ДА НИ СЪСИПВАТ ДЕЧИЦАТА, ДА ИМ ПРОМИВАТ МОЗЪЧЕТАТА, ДА ПРОБИВАТ МОРАЛНАТА, ХРИСТИЯНСКА ЗАЩИТА НАД КЛЕТАТА РОДИНА!!! #БЪЛГАРИЯНАТРИМОРЕТА

На днешните избори не сколасахме да добавим и тази бюлетина и да сторим туй славно дело, но за следващите със сигурност съединени и обединени ще успеем! 

***

Това е единствения възможен вариант след като се запознаете с новото проучване, което показва още по-растяща нетърпимост към различните хора и отричането на възможността те да работят, те да обичат, те да съществуват.

(https://www.dnevnik.bg/evropa/2019/10/23/3979489_bulgarite_vse_po-masovo_ne_priemat_homofoseksualnite)

Според мен данните са смекчени – не се обследват по-малките населени места, където положението още e на ниво жената е робиня, камо ли да се разбират еднополовите връзки.

И през тези избори меренето на пишки чрез формулата „Кой повече мрази ЛГБТИ хората“ продължи. Окей. Но ако наистина това са проблемите на държавата и това трябва да е водещата тема за дебати – не знам имаме ли разум…

Хубаво е обаче преди да изпратим някого на гибел да се постараем да го разберем. Защото да, да, да има едни досадни и жадни за пари НПО-та, които наистина, наистина, наистина настроиха обществото срещу различните. Но нещата не опират до тях. Прочетете коментарите, подпитайте познатите и ще видите, че омразата е повсеместна. Ала остава един елемент „без вина виновни“. Чудя се как никой от мразещите, отричащите не се запита „Що пък някой би искал да е мразен и отричан?“. Не, нямам предвид онези „меките китки“ от чуждестранните фондации и сдружения, пълнещи си гушите чрез чуждото нещастие. А пиша за тези, дето наистина изпитват чувства към собствения пол или не се чувстват на място в собственото тяло. За да осъзнаем нещата трябва да четем, да учим, а не да плюем и сочим с пръст. Материали за сексуалното развитие – бол. Най-добре е да се започне от Фройд. 

И да, никой здравомислещ не отрича, че има два пола – „женски“ и „мъжки“. Никой разумен не спори, че е нормално жените да харесват мъже и мъжете да харесват жени. Обаче също никой разсъдлив не може да отрече съществуването и на другото – „изключението“. След като е доказано, че репаративната терапия за смяна на ориентацията не върши работа и след като „изключенията“ не могат да се променят – никой няма право да обрича на нещастие и отритване невиновните за това, което са.
Не е зле освен трудовете на Зигмунд и други учени, да се изгледа и филма „Молитва за Боби“. 

Защо се вълнуваме кой с кого спи, ако е хомосексуален, ама не се вълнуваме кой кого бие у дома, в училище, на пътя, ако е хетеросексуален?

Плюс това как пък се считаме за най-добрите родители на целия свят, защото пазим малките от джендърите?!

  • Шамарите още се използват като наказание…
  • Мнението на малолетните и непълнолетните изобщо не се зачита…
  • Ако детето страда от някакъв синдром или недъг – никой никога не трябва да разбира…

Нека спрем да бъдем фалшиво консервативни с кухи приказки за това колко държим на християнското семейство. Кой не изневерява? Кой не е в паралелна връзка? Кой изобщо сключва граждански и християнски брак?! Колко държим на децата? Какви грозни разправии има за родителски права? Колко дела има за неплатена издръжка? И не, това не са изключения!

Съжалявам, но живеем в заблуда. Нито сме перфектните родители, нито сме перфектните семейства – насилваните с години и накрая убити жени в домашни условия го доказват. Случай след случай минава и заминава, но ние тъпчем на едно място „Не на гейовете, не на гейовете“. Стига вече. Кажете „Стоп“ на подценяването на женския пол, на домашното насилие, на расизма, на дискриминацията, на нарушаването на човешките права.

Най-лесно е като коне с капаци да твърдим „Хомосексуалните са педофили“, „Циганите са крадци“. Но така ли е? Как се правят такива обобщения? Подплатени ли са с доказателства? Прегледайте някоя друга енциклопедия за серийните убийци и да сравним брой убийци спрямо сексуалната им ориентация. Или пък нека да поставим на везната осъдени роми за открадната кокошка срещу несправедливо оправдани „чисти“ българи за някоя имотна измама.

Трябва да мислим и да делим хората само по белега – добри или лоши.


*
Текстът е писан специално за платформата за подкрепа и помощ

"Да говорим заедно"



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. tretotrol - Не забравяй и Сифилиса и венерическите болести, който те удрят в гениталите!
27.10.2019 12:14
И ОСОБЕНО СИФИЛИСА!!!
цитирай
2. tretotrol - Обсъди и неприятната задушлива миризма на разлагащи се меса от представителите на Сифилиса
27.10.2019 12:16
Вони се от километри.
Нормално е да имаш гонорея и хламидия по гениталите много е гадно!! А и мазилата не помагат особено, а лекарствата са отврат!
ДОБРЕ ЧЕ ИМА СИФИЛИС ЧЕ БЪРЗО ДЕЙСТВА!
цитирай
3. morskipesni - Отново реклама на извратеняците?
27.10.2019 12:25
Браво. Питам се само как ще свършат тия "акции". Много злини се изсипаха над българите, но и изродщината няма да е вечна.
цитирай
4. tretotrol - много е неудобно да имаш трипер и хламидия на гениталите - люспи се и те боли и сърби
27.10.2019 13:12
и мирише ужасно и като го мажеш с мехлем и много боли и е като дезинфекцирано само че е като развалено месо - Сифилиса пък ти опадват месата...
то верно че трябва да се ебе ама.... много сърби и боли
цитирай
5. dobrodan - Природата знае на кого да дари деца и на кого - не.
27.10.2019 17:48
Кой в чия дупка бърка не е моята работа. И да знаеш - има и такива, дето не сме в паралелна връзка и откак сме се оженили, чуждите жени и моми само ги гледаме, не ги пипаме. Това е заболяване - придобито или заложено, другото са дрънканици.
Госпожине? С вас има само един проблем. Той не е, защото съществувате. Имало ви е, има ви и ще ги има. Проблемът е другаде и той си е изцяло ваш. Не навирайте в очите на хората тоя си недъг и не го превръщайте в смисъл на живота си.
Какви права искате още? Какво нямате? Какво не ви стига? Не искате да сте равни с нормалните (точно така, нормалните), искате да сте нещо повече от тях.
Не сте по-умни, по-красиви, по-талантливи. Не се отличавате с нищо освен с ярко и крещящо демонстрираното "Аз съм различен!" Дреме ми на оная работа за вас, но почнахте да пречите и то много. МНОГО!
Помислете върху това. Окупирахте властта, медиите, образованието. И налагате безочливо идиотския си начин на живот, докато други от вас треперят и изпълняват всичко наредено, защото са зависими и лесно подчиняеми. Премахване на половете, избор на пол, възпитание от детската градина за мама и мама, тате и тате, родител 1 и родител 2...... НАМИРАТЕ СЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, КЪДЕТО ПРИРОДАТА Е ОПРЕДЕЛИЛА ДВА ПОЛА, НЕ ТРИДЕСЕТ И ДВА!!!
Понякога си мисля, че на Земята й трябва вече нов Чингиз хан.
цитирай
6. dobrodan - Каква дискриминация видя, кога и къде я видя?
28.10.2019 10:21
И аз съм чувал за такава, но не съм я видял никъде?
Виждам точно обратното и познавам не един, "направил много пари", след като е имал контакти с високопоставени лица от "пренебрегваните", "пребиваните", "неразбраните и недооценени" хомосексуалисти. Повтарям - правете си каквото там си правите и не правете от това наш проблем! Тоя трик на Балканите не може да мине. Заради мъжки задници и женски езици са падали империи и това тепърва има да го гледаме за не знам кой път вече. Имал съм състуденти и съученици с хомосексуална нагласа и никой от тях не парадираше с това. Никой и не им се е подигравал, обвинявал, подценявал и така нататък.
ЗАЩО СЪЗДАВАТЕ ПРОБЛЕМ, КЪДЕТО ГО НЯМА?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1911765
Постинги: 1787
Коментари: 2896
Гласове: 1010
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031