Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2022 10:21 - Сексистко хапче
Автор: mimogarcia Категория: Тя и той   
Прочетен: 525 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мъжете осигуряват всичко, жените имат на разположение за отдаване единствено телата си“. Когато чух тази „мъдрост“ от случайно попаднало ми видео в YouTube, очаквах, че е част от някакъв скеч на шоу програма. Мина минута-две-три, после видях, че има още близо час до приключването на клипа. Превъртях надве-натри, но не, нямаше и помен от сцена, от шеги. Оказа се, че съм попаднал в дебрите на учението Red pill, пресъздавано в български вариант.
Общо взето то проповядва следната идея: мъжът е цар и господар, обаче лукавите жени се опитват да го свалят от трона.

Освен, че прегледах въпросното видео, се задълбочих в тази материя. Стана ми любопитно как е възможно мъже, раждани от жени, да се надъхат дотолкова, че да си създадат общност, в която взаимно да се жалват и заедно да кроят план как да бъдат алфи, чиито половинки ги слушкат.
Е, след клик-два, изясниха ми се нещата. Поредната (уви) успешна стратегия за печелене на пари на гърба на наивници. На телевизионните „магове“ се обаждат често болни хора, вкопчени в надеждата за изцерение. Тук, в случая, неуспелите да завъдят нормална връзка с момиче, се хващат като удавници за сламка за идеята, че гурута ще ги научат как да доминират над жените.
Буквално менторите си живеят на гърба на загубеняците, ала болен здрав носи.

Red pill тръгва от „Матрицата“, но се изражда в гювеч от неудовлетвореност, комплексарщина, женомразство, гарниран с прекомерно самочувствие, базиращо се единствено на мъжкия пол. В допълнение към двете основни хапчета (синьото като знак, че ако не следваш инструкциите на алфите, ще си останеш наивник по отношение на жените, и червеното като флаг на „пробуждането“), има и черно такова. Смисълът, който влагат за него е, че жените са хитри кучки, които подбират по физически и финансов критерии най-добрите мъже, а останалите не могат никога да развият сериозни отношения с представителите на срещуположния пол.

Не знам как на тях им изглеждат сбирките и съдържанието, което спретват, но от страни може да го определим за жалко. Някакви мрънкащи създания, изискващи да бъдат водачи само заради това, че имат пенис, вместо да заслужат да бъдат избрани за лидери на семейство, на общност, се жалват едни на други, без да имат силата да си признаят и да осъзнаят, че просто не стават за връзка.
В повечето от видеата им има следното схващане – щом заработят достатъчно пари, жените ще се наредят в редичка и те ще могат да подбират. Първо, докато си дават и малкото спестявания за мизогинистични „обучения“, няма да имат изградена финансова култура. Второ, много бедни мъже имат половинки и много богати мъже нямат такива (изключвайки златотърсачките). Нещата не опират само до финикийските знаци, а най-вече до отношението. Когато то се гради на схващанията, че жената трябва да им отдава тялото си; че не може да им отказва секс, даже и да я боли глава; че трябва да търпи да ѝ изневеряват, защото те просто отпускат напрежението, няма как да се получи.

Елементарно е да се запита човек как очаква, че някой ще пожелае да прекара живота си, бивайки възприеман за вещ, за трофей?! Ако слушате Red pill лекции, то неминуемо ще разберете, че жените подлежат на оценяване, сякаш са храна и трябва да отговарят на наложени стандарти. Унизително е меко казано. По-скоро едновременно изпитваш и отвращение, и съжаление. От една страна, ти става гнусно как някои мъже, неспособни да намерят любовта, изваждат на повърхността най-грозните си черти. От друга страна, изпитваш и състрадателност към тях, тъй като някакви „умници“ ги водят за носа (през кредитните им карти), обещавайки им обетованата земя.

Не знам защо поне не са откровени. Вместо да се самозаблуждават с червени, сини и черни хапчета, да признаят на всеослушание, че всъщност ежедневно „разпръскват“ сексистко хапче. Те не само дискриминират жените на думи, но и налагат погрешни схващания, че правата на жените водели до опресия по отношение на мъжете.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobrodan - Добре де, нали се разбрахме, че няма да се жениш и да правиш деца?
26.01.2022 17:00
Така наречената еманципация е най-големият автогол, който нежният пол някога си е вкарвал :):):).
Ролята на жената е биологично обусловена и опитите да бъде изместена в друга плоскост завършват плачевно. Последното май сам си го забелязал или още не?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1924577
Постинги: 1802
Коментари: 2944
Гласове: 1011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031