Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2023 17:32 - Банда „прочиства” паркове от гейове… Докъде може да стигне хомофобията?!
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 1473 Коментари: 11 Гласове:
2

Последна промяна: 09.05.2023 17:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Трите почивни дни прекарах в опити да започна да говоря „като мъж”. И как да не се упражнявам след като разбрах, че банда „прочиства” паркове от гейове, набелязвайки жертвите си именно по гласа им, решавайки на момента кой е с „хетеросексуален глас”, кой с „хомосексуален глас”, сиреч кой трябва да не бъде бит и кой задължително трябва да бъде ступан.

Усещам, че звучи почти налудничево това, което написах по-горе, но е напълно реална ситуация, завършила с 17-годишно момче в болница, със счупени пръсти, извадило късмет, че му се е разминало единствено с това.

Защо пиша, че е извадил късмет при все, че е пребит и унизен?! Ами поне е останал жив. Михаил Стоянов бе убит през 2008 г., в Борисовата градина, защото бе възприет за гей от подобна банда за прочистване…

Трагично е, че 17-годишното момче, Михаил, стават жертви на опитите да се насаждат анти-европейски и анти-американски настроения в България чрез плашенето как някой иска да превърне децата и внуците на хората в страната ни в гейове.

Биваме отдалечавани от цивилизования свят посредством всяването на страх. Докато това се случва, всякакви хора извличат полза от ширещата се и поощрявана хомофобия:
- автор, рекламиращ книгата си чрез хомофобията;
- музикант, търсещ път обратно към музикалния връх, разчитащ на хомофобията;
- политик, мотиваращ гласоподаватели през хомофобията.

Но докато някои мразят само чрез думи, други се вдъхновяват и решават направо да елиминират „различното”.

Хомофобията убива! Буквално.

А ако се замислим реално - всеки, без значение сексуалната ѝ/му ориентация, иска да бъде приет и обичан. Нищо повече...

image





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. dobrodan - Мимче,
09.05.2023 17:41
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/3111903

https://blitz.bg/kriminalni/geyove-obrakha-dj-i-go-upoikha-s-diazepam_news129495.html

https://www.standartnews.com/balgariya-krimi/gey_dvoyka_se_pravela_na_prokurori_za_70_000_lv_obzor-323557.html

https://struma.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5/

Искаш ли още или толкова засега стига?
цитирай
2. exo - Мимето някак си пропуска и факта, че ...
09.05.2023 18:23
Мимето някак си пропуска и факта, че над 90% от педофилите са и педали.
цитирай
3. marana69 - ....ти, гледай, твОйто 'миме', и пак..изръси, една пореднаа..пръ@ня..)
09.05.2023 19:03
exo написа:


Мимето някак си пропуска и факта, че над 90% от педофилите са и педали.

цитирай
4. mimogarcia - dobrodan
09.05.2023 19:38
Всъщност точно това имам предвид - защо е необходимо да се акцентира върху сексуалната ориентация на човек, заподозрян в престъпление?! Не съм видял в статия, посветена на хетеросексуален/на обвиняем/а, подсъдим/а, изрично да се обявява каква е сексуалната му/и ориентация.
Тирижирането на хомосексуалната ориентация при хора, обвинени в някакво представление, води до формирането на негативна конотация за всички хомосексуални хора.

А иначе, разбира се, има хора, които извършват престъпления. Някои от тези хора са хетеросексуални, други - хомосексуални, трети - бисексуални. Но сексуалната им ориентация не бива да вълнува обществото, а единствено онова противозаконно, което се предполага, че са извършили.

Хубава вечер!
цитирай
5. mimogarcia - exo
09.05.2023 19:54
Педофили има всякакви - и хетеросексуални, и хомосексуални, и бисексуални. Нелепо е някой да се опитва да обобщи, че всички хомосексуални са педофили, защото със същия успех би било твърдението, че всички хетеросексуални са педофили. Това е просто невярно.

Проценти от хетеросексуалните, хомосексуалните и бисексуалните са педофили. И съм чел книги, и съм гледал документални филми за чудовищни педофили. Общо взето, ако са имали интерес към жени по принцип, и жертвите им деца са момичета, ако са били привлечени от мъже в ежедневието, са нападали момчета в тайното си битие.

За университета бях правил проект за Маделин Маккан. Едва тригодишна изчезва от хотелската стая на семейството си и почти сигурно, че е била похитена от педофил, но няма достатъчно доказателства.

Друг известен случай - Ейми Михалевич, също отвлечена и за съжаление убита от педофил.

От другата страна пък е изчезването на Андрю Госдън. Полицията е убедена, че е станал жертва на педофил.

Също така случаят с Джейкъб Уетърлинг - изнасилен и убит от педофил.

Бог да ги прости всички жертви, че ги споменавам, но е нелепо да се внушава омраза към хомосексуалността само защото има гей педофили. Има и не-гей педофили. Какво, да бъдат мразени всички хетеросексуални ли трябва?! Не, разбира се. Стига с абсурдите!!!

Лека вечер!
цитирай
6. krumbelosvet - У нас въпросът беше решен - свобода да, пропаганда не.
10.05.2023 18:03
А евроатлантиците надуха сирената на ЛГБТ-пропагандата. Защо? За нормалните семейства ЦЕЛУВКАТА МЕЖДУ МЪЖЕ например е Г Н У С Н А. Органически е гнусна. И не само. Няма нужда да се връщаме към библейския закон - убийство с камъни. Нямат вина жертвите на тия БЕЗПЛОДНИ ЛГБТ мутации, и наказание не трябва да има. Но гей-парадите са крещящо НЕРАВЕНСТВО. Защото са паради на ГЕЙ-РАЗВРАТ. А паради на хетеро-разврат НЯМА. Н Я М А.
цитирай
7. mimogarcia - krumbelosvet Част №1
10.05.2023 20:10
Аз не проумявам за каква свобода може да декламираме, когато в България има пребити и убити хора заради сексуалната им ориентация (често дори и само предполагаема).

Това, че хомосексуалността не се преследва от закона, нищо не значи, когато се формират подобни банди, считащи, че „раздават справедливост“...

Ширещата се хомофобия, обаче, води дотам, че никой и не смее да подаде сигнал, когато е преследван от хомофоби, поради А/ желанието да прикрие, че е гей, страхувайки се от семейна реакция, уволнение от работа & Б/ усещане, че никоя институция няма да му подаде ръка, защото и там има личности, изповядващи хомофобни позиции.

Опорката за евро-атлантиците, които разпространявали ЛГБТИ пропаганда, е напълно невярна. Почти няма партия, обявила се за продължаване на членството на Р. България в ЕС и в НАТО, която да е подкрепила публично ЛГБТИ общността. И го гарантирам, защото чета предизборните програми и никъде не съм срещнал и изречение по този въпрос. Това говори, че те не само не смеят на глас да изразят мнение в някаква официална позиция, но не си позволяват да напишат нещо и в програма, която е ясно, че почти никой не чете.

Самият факт, че Във Вашия коментар определяте хетеросексуалните семейства за НОРМАЛНИ, съответно хомосексуалните семейства за НЕНОРМАЛНИ, дава представа, че реално смятате хетеросексуалните за НОРМАЛНИ, а хомосексуалните за НЕНОРМАЛНИ. Оттам нататък, по пътя на логиката, следва ненормалните, сиреч психично болните, да биват изпращани за лечение или най-малкото остракирани от обществото. И това се и случва, защото мнозинството разсъждава като Вас.
Сега в София може и да има гей хора, които живеят що-годе нормално, но София НЕ е България. По малките населени места разбере ли се, че някой е гей, животът му свършва. Е, не буквално, поне докато някоя банда не го пребие, но нито ще намери препитание, нито ще може да се спаси от постоянни подигравки. А родителите му или ще го изхвърлят от дома, или ще се поболеят от чувство на срам.
цитирай
8. mimogarcia - krumbelosvet Част №2
10.05.2023 20:37
Пишете, че целувката между мъже е гнусна за Вас. Признавам, че не проумявам защо Ви е гнусно. Аз се радвам на влюбени хора, независимо от пола им, но и приемам, че за Вас е гнусно.

В крайна сметка това си е Ваше лично усещане и Ви препоръчвам да не гледате целуващи се мъже след като не Ви действа добре. Аз, например, следвам съвета си за други неща, които на мен са ми гнусни, но понеже за други хора не са, няма и да си помисля да искам да им се меся в живота, просто не ги гледам и точка.

Пишете, че нямало защо да се връщаме към библейския закон за убиване с камъни на гейове. Много „щедро“ от Ваша страна! Но ми се струва, че някои люде ще се замислят по въпроса и може да организират референдум по темата. Ще направят една 24/7 хомофобна кампания през услужливите медии, болшинството понеже разсъждава като Вас, че гейовете са ненормални, ще подкрепи и се почва лов на вещиц... гейове.
Впрочем само се питам, ако се върнем към този закон, няма ли да отнемем удоволствието на бандите по парковете да преследват гейове... Защото, знаете, нещо като е незаконно носи повечко адреналин да нарушаваш правилата, а като вече е законно, няма да им носи такъв кеф.

Изказвате мнение, че гейовете са „жертви на тия безплодни ЛГБТ мутации“. Ах, ах, ах, тук вече съвсем изпуснах нишката. Сега нали хората стават гейове заради пропагандата, как така има ЛГБТИ мутация?! Ако хората се раждат лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални, то тогава що върви бора срещу некъв джендъризъм, който правел хората гейове, трети пол?! Или е едното, или другото... Изберете си версия, моля.
цитирай
9. mimogarcia - krumbelosvet Част №3
10.05.2023 20:38
За Вас гей парадите са крещящо неравенство. Вече ставам сериозен, спирам с иронията, защото това е 100% лъжа. Гей парадът се обявява срещу неравноправието, а не е символ на такова.
Не че вярвам, че нещо може да промени мнението Ви, но ако имате желание отделете време да изгледате видео, което нагледно показва, че хомосексуалните имат 300 права по-малко от хетеросексуалните:
https://bit(dot)ly/3Mqao2J

цитирай
10. krumbelosvet - НЯМАШЕ такива банди
11.05.2023 00:07
Сега може би са реакция на ЛГБТ-разгула.
Пази Боже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1925175
Постинги: 1803
Коментари: 2948
Гласове: 1012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031