Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2021 12:14 - Меган Маркъл уволни съпругата на Ози Озбърн. Ким Кардашиян си продаде вулвата, но стана човек достоен за уважение, а принц Хари заприлича на недаровит певец
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 1426 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 21.03.2021 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Меган Маркъл се превърна в тема №1 след интервюто ѝ при Опра. Излиянията на бившата (а може би и бъдеща) актриса, известна най-вече с ролята си в сериала „Костюмари“, предизвикаха полюсни реакции. Светът се раздели на две половини. За едни тя е жертва, а за други непочтена.

Аз съм безкрайно разочарован от Меган и Хари.Толкова им симпатизирах миналата година, когато обявиха, че искат да заживеят нормално, без да се съобразяват с изкуствения кралски живот и да бъдат под светлините на прожектори, преследвани непрестанно от папараци. Какво се оказа обаче? Че те не само не бягат от камерите, ами сами се бутат пред тях!
То бива, бива, ама прекалиха – договор с Нетфликс, основаха НПО, сега цъфнаха пред Уинфри, скоро сигурно ще се появяват и от хладилника под формата на някакво „здравословно“ барче, препоръчано от тях.

Струва ми се, че двамцата се отдръпнаха от порядките на Бъкингам, за да могат на спокойствие да се разгърнат като скъпоструващ медиен продукт. И да, те вече са именно това. Съсексовите титли, които им останаха, задължително не трябва да бъдат употребявани от журналистите. Защото така продължаваме да им позволяваме да точат благинки от короната, докато междувременно са се превърнали в някакви треторазрядни копнеещи за слава люде, които са готови да си покажат и онази работа за едната известност!

Мога да направя и това сравнение. Ким Кардашиян изгря благодарение на вагината си (чрез порно клип), но онзи ден, в интервюто ѝ пред „Вог“ във връзка с финала на семейното ѝ риалити шоу („Keeping up with the Kardashians“; 2007-2021), се видя колко е надраснала унизителния миг да си продаде вулвата. Тя е буквално друг човек: стойностен, с принципи, сантиментален, благороден. В това време Меган и Хари, които през 2020 бяха на почит, защото избраха пътя на личното щастие пред привилегиите, се посрамиха. Неудобно ми бе да гледам принц, който е паднал на нивото на недаровит певец, чудещ се как да блесне с тъпи „откровения“. До степен на 35 да вие, че нямал издръжка от тате?! Сори, ама то и баща му е издържан от данъкоплатците!

Въобще Меган и Хари доказаха, че монархията е най-глупавата форма на управление?! Да не говорим, че във Великобритания специално всичко вече е сведено единствено до церемониалност. Да речем гражданите хрантутниха Елизабети, Камили, Уилямци, Мидълтинови заради туристите. Сега с тази измислена пандемия и пътуващи няма, тоест секна частичната възвръщаемост!

Стигаме до най-връхната точка в „бомбастичното“ интервю… Разбира се, Меган извади най-мощното оръжие, което постига най-дългосрочен ефект – темата за расизма. Ако не бе казала това – всяко чудо за три дни. Но с това обвинение, петното над фамилията е лепнато и изчистване не ще има.
Някои, неспоменати (защо ли?! как защо?! за да има питане – братът на Хари ли е виновен, Кейт ли) били питали да не би бебето да е черно. Ако това се е случило наистина – спор няма – супер гадно е. Цветът на кожата няма и не бива да има никакво значение! Но Меган защо не го е съобщила това по-рано?! А!? Още докато е била бременна. Аз ако съм бъдеща майка с такава влиятелност, няма да ме спре нищо да изляза и да кажа какво ври и кипи зад вратите на вярващите си, че имат синя кръв. Плюс: на Меган не ѝ ли е било недостойно, че в този род жените са виждани като някакви разплодни крави?! Катрин Кеймбриджка за нула време, три износи. Гонят се някакви бройки, спазват се някакви извратени традиции.

Да бе говорила преди – щях да съм ѝ първи привърженик. Но след толкоз време да се чуди как да материализира „разкритията“ – е, сори, не ѝ вярвам (както не вярвам и на онези уж пострадали от сексуално насилие, известни като движението #MeToo. ма не може да си спал с някой продуцент за роли на младини, па после като одъртееш да ревеш магарешки и да искаш да осъдиш човека за пари).

Един също не ѝ повярва – водещият Пиърс Морган. Принудиха го да напусне. Сега бавно, но славно ще му запушат устата силите зад Меган и Хари – дето ще ги използват за емблема на криворазбраната коректност.
И не, не съм фен на Морган – той е краен, но защо му се отнема свободата да изрази мнението си?! Естествено, важно е да споменем, че Морган не е безпристрастен. Фен е на кралицата, а пък и е бил зарязан от Маркъл. Явно още точи лиги по нея, ближе рани от нараненото си мъжко его. И все пак, има право да изрази позицията си.
За някои – няма. „Изтриха“ го.

Ред е на следващия неверник. Съпругата на Ози Озбърн – Шарън, е на пангара. Грози я уволнение от предаването, което води, „The talk“, защото е защитила – забележете, не позицията на близкия си приятел Морган, а правото му да я изрази! Миналата седмица ко-водещите в шоуто я подложиха на кръстосан разпит, та свят да ти се завие. Озбърн се отбраняваше, питайки – „Ама, чакайте, Пиърс не харесва Меган, но не защото не е бяла“. Е, оправданията ѝ не се приеха. Щом изкритикуваш Маркъл – значи си расист. Колежката на Шарън, Шерил Ъндърууд я пита и как ще отговори на обвиненията, че щом е зад гърба на Морган, то и тя е расист. Тук, признавам, Озбърн си изпусна нервите, изкрещя ѝ, че не бива да реве, но и Вас, и мен на такъв публичен линч да подложат, ще ни падне пердето.

Шоуто към този момент е „временно“ (може би и завинаги) спряно. Води се вътрешно разследване дали Шарън е дискриминирала колежките си. Предаването, което се излъчва от 2010, е сменяло многократно водещите си, Озбърн е единствената от самото му начало. Уволнените още след първия сезон – Холи Робинсън Пийт и Лиа Ремини решиха да си отмъщават. Първата обвини Озбърн, че е били казала, че изглежда много от гетото. После пък двете споделиха, че Шарън обиждала друга бивша водеща – Джули Чен, защото е дете на китайски имигранти. Впрочем Чен бе прокудена след като съпругът й – шеф в CBS, където се излъчва предаването, бе обвинен от #MeToo гърли.

CBS се освободи от Чен, скоро и от Шарън без каквито и да е доказателства. А пък дава време на Меган да говори, каквото си иска, без да предостави факти. Важно е да добавим и че въпросите към Озбърн са били дадени написани на колежките ѝ от изпълнителните продуценти – капан ѝ е бил спретнат…

Сами виждате колко мътно е. С недоказани твърдения се съсипват съдби!




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. dobrodan - Както разбрах, методът на Ким Кардшиян да стане една почтена и уважавана дама
21.03.2021 12:43
ти е допаднал най-много?
Мрежата е пълна със сайтове, където охотно да последваш личния й пример.
Имам усещането, че ще станеш много бързо прочут и известен.
Дерзай, няма да те гледам, но не се съмнявам в бързия ти успех.
цитирай
2. notfun - мдаа..важна е...
21.03.2021 13:47


пЪрвата Ябълка...
/ на Ева)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1924710
Постинги: 1802
Коментари: 2944
Гласове: 1011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031