Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2020 09:45 - Велчо Клешков е съпруг на Йорданка Пенина, баща на детето й, както и килър на трима им!
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 778 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Черно ми е пред очите!!! Вчера седмицата завърши с поредно убийство… Отиде си Йорданка Пенина, кадърен и радушен треньор по плуване!
Само седмица преди смъртта й неин колега – Иван Цанов, пише следното във Фейсбук групата „Плуване и водна топка“:

„Можеш и изобщо да не я забележиш на басейна ако си отишъл на състезание. Една такава тиха и вглъбена. Не е и по приказките, а кресльовци и позьори в българското спортно плуване дал Господ. Понеже преподавам и оценявам хора от 20 години владея техники с които веднага разбирам дали даден човек наистина разбира това, което говори. Убедил съм се, че Данчето Пенина е изключителен познавач на спортното плуване, особено в частта му за техника и методика на тренировка. Даже е една от най-добрите в България. Но никога няма да я чуете да го изрече. Даже разбира от плувна наука.

Има обаче нещо по-важно. Върху такива като нея се крепи цялото родно плуване. Тя е олицетворение на непоказното, катадневно и упорито трудолюбие. Тя е символ на неназованите и „скритите“ герои. Настина много голяма е тази велинградчанка. Плувната ни история вече запази място за нея в пантеона си.“ Близо 600 харесват публикацията. Колеги, бивши състезатели милеят за нея, пожелават й здраве и търпение с младите таланти… А Йорданка наистина е успявала да изгражда успешни кадри! Например:
  • Четиринадесет медала, от тях шест златни, спечелиха плувците на ПК „Белмекен“- Велинград с треньори Йорданка Пенина и Велчо Клешков на Петия плувен турнир „Младост 2019“, който се проведе на 4 и 5 май в Пловдив. (От ФБ на общината)

Велчо Клешков е съпруг на Пенина, баща на детето й, както и килър на трима им! Велчо заколва нея, сина им, както и себе си…
Брат му чува нечовешки крясъци, писъци. Обажда се на 112 и откриват труповете им. Съседи, сътрудници в спортния клуб, близки ги описват с едно определение: „Бяха като буболечки“, сиреч тихи, кротки, скромни. Смирен и хрисим мъж не постъпва така зловещо изведнъж… Кой знае колко години е измъчвал клетата Йорданка…
Свикнали сме да описваме жертвите на домашно насилие като жени с вечни синини… А не е така! Често никой дори не подозира за случващото се зад вратите на жилището!

Мъжете-чудовища са двулики – пред околните са възпитани и грижовни, а за къщните си са инквизитори и кръвопийци!

Не се изненадвам защо за другите Клешков е добър. Имал е идеално прикритие – съвестен работохолик, същевременно татко за пример по отношение на сина му, който е имал известни здравословни проблеми, но ги е преодолял.

Дали я е убил поради ревност, професионална завист, накърнено его надали някога ще бъде разкрито – всички свидетели вече не са между живите…

Надявам се гибелта на Пенина да събуди дамите, примирили се да съжителстват с агресор. Да, никой не се влюбва в насилник, те първоначално са галантни, фалшиви, заблуждаващи, след година-две първо шамаросват, а след това продължават, ли продължават с по-груби, по-тежки, по-жестоки методи. Накрая се приключва с киселина, нож, пистолет, взрив… Едни мъже скриват телата, други се самоубиват.

Време е да осъзнаем: няма променил се тиранин! Това е характера му, природата му, убежденията му. Чуждата болка му доставя удоволствие. Садистът е хамелеон – според ситуацията напада и се „храни“. За тъщата, за тъста, за полицията е неуловим, прикрит, в помирително бяла окраска (не като за лудница, а в знак на разбирателство).

Ако Вие сте в лапите на подобен Велчо: напуснете го! На деня, на часа, на минутата, на секундата. Няма какво да е по-ценно от самата Вас, от детето Ви, оставете му пари, коли, имоти. Ще се справите!

Ако Вие познавате следващата Йорданка: сигнализирайте! На деня, на часа, на минутата, на секундата. Не бъдете безучастни и пасивни съучастници!

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1961519
Постинги: 1856
Коментари: 3081
Гласове: 1014
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930