Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2019 10:29 - Да говорим заедно за насилието в детските градини
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 364 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Откога медицинските сестри в яслите са по-жестоки от героинята на Стивън Кинг Мизъри???

 

Приликите са очеизвадни... Мизъри уж се грижеше за болен, а в действителност го тероризираше, защото не й харесваше как пише... Сега в столична детска градина някаква със съмнителна диплома крещи на двугодишно “Млъкни, бе! Млъкни, бе! Млъкни, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си я, бе! Затвори си я, бе!". Няма как тази да има диплома и въобще да е в ред!!! Как очаква, че дете на тази възраст ще я разбере?! Как предполага, че като му крещи то ще спра да говори, напротив - ще се уплаши и дори ще се разплаче!

 

Родителите забелязват промяна в поведението на детенцето - затваря се в себе си, отбягва ги, душичката му е наранена и то търси начин да се скрие... Насилието причинява жестоки травми на психиката, особено на тези годинки!

Майката и бащата монтират в играчка записващо устройство и чуват описаните по-горе заплахи... Какво ли е било преди записите?! Колко пъти се е случвало?! Дали не е имало и физическа разправа?! Въпроси без отговори, които побъркват всеки нормален и със съвест човек!!!

Следователно тази сестра няма нито съвест, нито е човек.

А обяснението й затвърждава усещането, че е чудовище. “Уморена бях” казва... Същото твърдеше и онзи вампир -  акушерката Емилия Ковачева, която преби бебе...

 

Значи като се уморим - имаме право да бием ли? Ами добре, уморихме се от разни шашави дето малтретират невръстни - може ли да ги линчуваме тогава!!!??? Бая се уморихме все пак!!! ПИСНА НИ!!!

 

Такива в затвор за поне петилетка, а сетне доживотна забрана да припарват до непълнолетни. И, разбира се, 1/2 от бъдеща заплата/пенсия като обезщетение за нанесените вреди!!!

 

И стига с оправданията. И ние сме били по ОДЗ-та, вдигали сме шум, побърквали сме възпитателките, ама такъв тон/такова отношение не сме получавали. Първо, децата имат право да лудеят, да се чувстват свободни... Едно детство имат! Второ, естествено, не всеки става за такъв тип работа. Има търпеливи и нетърпеливи хора. Аз например също няма да издържа, но няма и да се наема с такава дейност. Всеки познава себе си добре и като не става за нещо - не става!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1924444
Постинги: 1802
Коментари: 2943
Гласове: 1011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031