Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2018 19:41 - ПРИНУДИТЕЛНО ИЗВЕЖДАНЕ НА ЖЕРТВИТЕ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нов некролог на дървото. Нова разплакана майка, която май всичко е проспала. Нови шеги по адрес на Истанбулската конвенция.
Този път е УБИТО 19-годишно момиче. Ивета беше УБИТА от Изверг – наркоман, алкохолик, комплексар. Пребита след побой, удряна безмилостно от човек със замъглено съзнание и нулеви принципи.
Овластен да раздава юмруци от обществото, което взе на подбив конвенцията, но не намери и секунда да проведе реален дебат за домашното насилие, което присъства ежедневно в живота на хиляди българки.

Интернет философчетата са оцапани с кръвта на Ивета, с кръвта на Елена, с кръвта на Виола. С кръвта на всяка жена със счупен нос, пукнати ребра и унижено самочувствие. Нямаме никакъв интерес какво се случва и с кого, извън клюките. Извън грозното бъркане под хорските завивки. Може да наблюдаваме венетините „Папараци“, да съзерцаваме Сузанита при Гала, но НЕ и да се информираме дали стенещата мацка, чийто задник обичаме да наблюдаваме, все още диша, свита до заключената врата след серия ритници.

Теньо Енчев – бивш затворник, настоящ убиец и бъдещ помилван заради това, че родителите му са разведени, или пък щото Ивета си е чатила с друг във Фейсбук – е поредния хубостник, който ще се отърве. Народът нито ще се изненада, нито ще се трогне. Разровете се във форумите: мачовците са на негова страна – Кур*ите заслужавали наказание…

Абсурдно е как някои пишат, че момичето си го била изпросила, пък чак и дете му била родила. Истината е, че Ивета е била наивно момиче, подлъгано от близо 30-годишен мошеник, да бъде прелъстено, осеменено и обсебено. Разбира се, Теньо ще се окаже психопат, но Държавата го е пуснала от зандана заради жалка присъда и, може би, добро поведение. Заради държавното поощрение на отрепките Ивета е мъртва, а синът им Наско на три годинки няма да знае коя е МАМА!

Убийството има дълга предистория: многократно е имало скандали и бой, многократно е викана полиция. А Ивета е отказвала да подаде жалба, полицаите са си тръгвали и Адът е продължавал!! Време е за реакция, инак очакваме нови и нови убийства.. Необходимо е задължително и принудително извеждане, без питанки и молби, като при земетресения и наводнения!!

А докато оправдаят Теньо да му кажем – Теньо, с теб са „истинските“ мъже, ПИЧ!

image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1911821
Постинги: 1787
Коментари: 2896
Гласове: 1010
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031