Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2018 19:32 - Меган и Хари - поредната дъвка
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 754 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Меган и Хари – поредната дъвка за безоблачно щастие на вечните нещастни: клюки, фалшиви новини, откровенни лъжи, от всичко по много.

Омразата е провокирана от това, че точно Меган ще се окичи с “короната”, а не друга дива. Дори скандалната кралица на дневните предавания Уенди Уилямс, която инак ме кефи, прекали с подмятания от сорта на Меган е черна, Меган е по-дърта, Меган има предходен брак…

Започвам да се убеждавам, че хорското щастие винаги провокира чуждата завист, която ври и кипи като вулкан.

Не съм от сладникавите фенове на монархиите – нито вярвам в синята кръв, макар че и такава изчанченост ще измислят след години, нито се прехласвам от рокли и титли. Даже не разбирам как може да съществува такова поклоничество – Кейт си купила бяло палто и ние ще си купим, Кралицата тръгнала с лилава шапка с две пера и ние ще се закачим, ама с три!

Хайде, де, не сме все още чак толкова загубили себе си. Надявам се…

Вярвам обаче, че всеки заслужава да е щастлив. И виждам в очите на Меган и Хари онази искрица, която възприемам за любов – за магия, отнасяща те до забрава, до прелитане до другаде с някого, за моменти, в които не спираш да мислиш за Обекта, а сякаш влагаш цялата сила, способна скала да повдигне, за да забравиш любовните трепети и да продължиш като че нищо не се е случило, ама се е случило…

Аз най-малко мога да бъде обвинен в бракозащитничество, сред приятелите ми съм известен като “Г-н Предбрачен договор” по причина прозаична – гледам и с лупа да намеря и прашинка съмнение за интерес материален в близките отношения. И да, и в предаването Без задръжки с Наталия Кобилкина, където давах съвети, все напомнях за това да не се бърза със сватбата, защото после следват дела и тонове взаимни заплахи.

Но Меган и Хари са успяли да се освободят от ограниченията – и на кралския двор, и на обществените съдници.
Интернет философчетата ги засипаха с хули.

Възрастта била проблем?! Моля Ви – в моето семейство всички мъже са с по 5-6-7 години по-възрастни. И кво? Или като жената е млада – няма проблем?!

Ако е по-млада жената – що, ако е по-възрастна – що, ако жената е девствена – що, ако е имала брак преди – що. Ами що? Щото хората злобеят, че не са на нейно място.

Истина е, че в детските години момченцата мечтаят да са полицаи и пожарникари, а момичетата барбита и принцеси. Някои от жените остават с комплекса на нереализираната мечта и сега злословят.

За женската солидарност рядко се чува, но в този момент се разбира митът и за семейната подкрепа. Едва ли има по-гнусна постъпка от тази полубратя и полусестри да припечелват хиляди с гръмки интервюта, от които тече жълта ур*на – признак на болест на цялата душевност.

Меган не е длъжна да раздава покани на хора, които не са й близки. Това е нейният ден. Това че когато е прохождала в кариерата на роднините й не им е пукало за нея е ясно. Ама като звездата й изгря в “Костюмари” – се присетиха, а сега – на прага да бъде съпруга на принц – са готови да я прегръщат и целуват с роболепни юдени целувки.

Трагедия е, че кралското семейство приема любовта, повече отколкото обикновените, които уж не са консервативни…
Ама да не кажат съседите нещо, разсъждават те и пропиляват времето си в съобразяване със стените, които нямат уши.

И Камила имаше брак зад гърба си и деца, но онази жива светлина между нея и Чарлз не загина и с него се събраха. Критикуваха ги, мразеха ги, презираха самопозволението да са щастливи, но какво? Три дни минаха, “чудото се забрави”, ама Камила и Чарлз са заедно и в папарашките снимки се вижда искрата в очите им – жива!

Пожелавам и на Меган и Хенри такава любов, макар и на цената на тази ужасяваща ужасителна топка със злоба.

Ще се преборят – любовта се бори с всичко!
Късмет и Горчиво!

#meghanmarkle #princeharry #wendywilliams #royalwedding #wedding #uk

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. troina - хубаво пишеш ,мимо!! без поза..
18.05.2018 19:50
и аз ги харесвам тези двамата...щастливи са заедно,
а, това е сложно..
още шастие им пожелавам,и многоо деца!
наздраве!
а на теб..намиг..
Джули
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1922551
Постинги: 1800
Коментари: 2937
Гласове: 1011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031