Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05 21:20 - Моите отговори на коментари във връзка с вчерашната ми публикация „Банда „прочиства” паркове от гейове… Докъде може да стигне хомофобията?!“
Автор: mimogarcia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 391 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 10.05 21:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Никога не съм спирал коментарите под публикациите ми. Отговарям на всяко мнение. Да, понякога съжденията са провокативни, язвителни, персонално насочени срещу мен, ала избирам да запазя диалога, отколкото да го прекъсна.

Важно е хората да си говорим.
Дори понякога да е трудно.
Даже, когато отсреща те мразят.

Представям Ви моите отговори на коментари във връзка с вчерашната ми публикация „Банда „прочиства” паркове от гейове… Докъде може да стигне хомофобията?!/https://mimogarcia.blog.bg/novini/2023/05/09/banda-prochistva-parkove-ot-geiove-dokyde-moje-da-stigne-hom.1867357/.
***
Отговор №1 по повод на коментар, изброяващ статии, в които става въпрос за престъпления, извършени от хора с хомосексуална ориентация:

Защо е необходимо да се акцентира върху сексуалната ориентация на човек, заподозрян в престъпление?! Не съм видял в статия, посветена на хетеросексуален/на обвиняем/а, подсъдим/а, изрично да се обявява каква е сексуалната му/ѝ ориентация.
Тирижирането на хомосексуалната ориентация при хора, обвинени в някакво представление, води до формирането на негативна конотация за всички хомосексуални хора.

А иначе, разбира се, има хора, които извършват престъпления. Някои от тези хора са хетеросексуални, други - хомосексуални, трети - бисексуални. Но сексуалната им ориентация не бива да вълнува обществото, а единствено онова противозаконно, което се предполага, че са извършили
.

Отговор №2 по повод на коментар, твърдящ, че педофилите са гейове:

Педофили има всякакви - и хетеросексуални, и хомосексуални, и бисексуални. Нелепо е някой да се опитва да обобщи, че всички хомосексуални са педофили, защото със същия успех би било твърдението, че всички хетеросексуални са педофили. Това е просто невярно.

Проценти от хетеросексуалните, хомосексуалните и бисексуалните са педофили. И съм чел книги, и съм гледал документални филми за чудовищни педофили. Общо взето, ако са имали интерес към жени по принцип, и жертвите им деца са момичета, ако са били привлечени от мъже в ежедневието, са нападали момчета в тайното си битие.

За университета бях правил проект за Маделин Маккан. Едва тригодишна изчезва от хотелската стая на семейството си и почти сигурно, че е била похитена от педофил, но няма достатъчно доказателства.

Друг известен случай - Ейми Михалевич, също отвлечена и за съжаление убита от педофил.

От другата страна пък е изчезването на Андрю Госдън. Полицията е убедена, че е станал жертва на педофил.

Също така случаят с Джейкъб Уетърлинг - изнасилен и убит от педофил.

Бог да ги прости всички жертви, че ги споменавам, но е нелепо да се внушава омраза към хомосексуалността само защото има гей педофили. Има и не-гей педофили. Какво, да бъдат мразени всички хетеросексуални ли трябва?! Не, разбира се. Стига с абсурдите!!!


Отговор №3 на коментар, който не мога да обобщя, а направо ще споделя:

Коментар
:
А евроатлантиците надуха сирената на ЛГБТ-пропагандата. Защо? За нормалните семейства ЦЕЛУВКАТА МЕЖДУ МЪЖЕ например е Г Н У С Н А. Органически е гнусна. И не само. Няма нужда да се връщаме към библейския закон - убийство с камъни. Нямат вина жертвите на тия БЕЗПЛОДНИ ЛГБТ мутации, и наказание не трябва да има. Но гей-парадите са крещящо НЕРАВЕНСТВО. Защото са паради на ГЕЙ-РАЗВРАТ. А паради на хетеро-разврат НЯМА. Н Я М А.

Мой отговор:
Аз не проумявам за каква свобода може да декламираме, когато в България има пребити и убити хора заради сексуалната им ориентация (често дори и само предполагаема).

Това, че хомосексуалността не се преследва от закона, нищо не значи, когато се формират подобни банди, считащи, че „раздават справедливост“...

Ширещата се хомофобия, обаче, води дотам, че никой и не смее да подаде сигнал, когато е преследван от хомофоби, поради А/ желанието да прикрие, че е гей, страхувайки се от семейна реакция, уволнение от работа & Б/ усещане, че никоя институция няма да му подаде ръка, защото и там има личности, изповядващи хомофобни позиции.

Опорката за евро-атлантиците, които разпространявали ЛГБТИ пропаганда, е напълно невярна. Почти няма партия, обявила се за продължаване на членството на Р. България в ЕС и в НАТО, която да е подкрепила публично ЛГБТИ общността. И го гарантирам, защото чета предизборните програми и никъде не съм срещнал и изречение по този въпрос. Това говори, че те не само не смеят на глас да изразят мнение в някаква официална позиция, но не си позволяват да напишат нещо и в програма, която е ясно, че почти никой не чете.

Самият факт, че Във Вашия коментар определяте хетеросексуалните семейства за НОРМАЛНИ, съответно хомосексуалните семейства за НЕНОРМАЛНИ, дава представа, че реално смятате хетеросексуалните за НОРМАЛНИ, а хомосексуалните за НЕНОРМАЛНИ.
Оттам нататък, по пътя на логиката, следва ненормалните, сиреч психично болните, да биват изпращани за лечение или най-малкото остракирани от обществото. И това се и случва, защото мнозинството разсъждава като Вас.

Сега в София може и да има гей хора, които живеят що-годе нормално, но София НЕ е България.
По малките населени места разбере ли се, че някой е гей, животът му свършва. Е, не буквално, поне докато някоя банда не го пребие, но нито ще намери препитание, нито ще може да се спаси от постоянни подигравки. А родителите му или ще го изхвърлят от дома, или ще се поболеят от чувство на срам.

Пишете, че целувката между мъже е гнусна за Вас. Признавам, че не проумявам защо Ви е гнусно. Аз се радвам на влюбени хора, независимо от пола им, но и приемам, че за Вас е гнусно.


В крайна сметка това си е Ваше лично усещане и Ви препоръчвам да не гледате целуващи се мъже след като не Ви действа добре. Аз, например, следвам съвета си за други неща, които на мен са ми гнусни, но понеже за други хора не са, няма и да си помисля да искам да им се меся в живота, просто не ги гледам и точка.

Пишете, че нямало защо да се връщаме към библейския закон за убиване с камъни на гейове.
Много „щедро“ от Ваша страна! Но ми се струва, че някои люде ще се замислят по въпроса и може да организират референдум по темата. Ще направят една 24/7 хомофобна кампания през услужливите медии, болшинството понеже разсъждава като Вас, че гейовете са ненормални, ще подкрепи и се почва лов на вещиц... гейове.
Впрочем само се питам, ако се върнем към този закон, няма ли да отнемем удоволствието на бандите по парковете да преследват гейове...
Защото, знаете, нещо като е незаконно носи повечко адреналин да нарушаваш правилата, а като вече е законно, няма да им носи такъв кеф.


Изказвате мнение, че гейовете са „жертви на тия безплодни ЛГБТ мутации“.
Ах, ах, ах, тук вече съвсем изпуснах нишката. Сега нали хората стават гейове заради пропагандата, как така има ЛГБТИ мутация?! Ако хората се раждат лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални, то тогава що върви бора срещу некъв джендъризъм, който правел хората гейове, трети пол?! Или е едното, или другото... Изберете си версия, моля...

За Вас гей парадите са крещящо неравенство. Вече ставам сериозен, спирам с иронията, защото това е 100% лъжа. Гей парадът се обявява срещу неравноправието, а не е символ на такова.

Не че вярвам, че нещо може да промени мнението Ви, но ако имате желание отделете време да изгледате видео, което нагледно показва, че хомосексуалните имат 300 права по-малко от хетеросексуалните:
https://bit.ly/3Mqao2J
Гласувай:
0


Вълнообразно


1. vacsine - Миме, ти е беше ли асексуален? Какво ...
10.05 21:34
Миме, ти е беше ли асексуален? Какво си се залепил за тия гейове?
цитирай
2. mimogarcia - vacsine
10.05 21:44
Мисля, че и този материал, посветен на отговаряне на коментари, и вчерашната ми публикация, са важни във връзка със случващото се, което съм изброил:
- насаждане на омраза към ЛГБТИ общността;
- манипулиране на обществото и популяризирането на анти-европейски и анти-американски настроения.

Правя това, което ми е по силите. Един човек да прозре, пак е нещо.

Хубава вечер!
цитирай
3. dobrodan - Мимче, един ден, ако тръгнеш на работа (в което се съмнявам дълбоко, но да допуснем)
10.05 22:09
и шефът ти - гей пожелае да те има в библейския смисъл, инак няма да те назначи, защото не изглеждаш харизматичен, а ти трябват парите, как ще постъпиш?
Сега си представи, че става дума за: банкови директори, висши военни и полицаи, политици, мениджъри на високо ниво, артисти, музиканти и спортисти?
Мимче, защо не си намериш някаква по-свястна работа и спреш да пишеш глупости (с редки изключения)?
P. S. Пропуснал съм политиците, извинявай!
цитирай
4. mimogarcia - dobrodan
10.05 22:18
Нека започна отговора в шеговит стил: ако мен някой ме пожелае, то това би говорило много, ама много тъжно за него. :D

А иначе: когато някой е успешен в някаква сфера, независимо мъж или жена, винаги се прави опит да бъде нарочен/а или за връзкар/ка, или за любовник/ца на ръководството. Не бива така.

Радвам се, че има мои материали, макар и да са рядко изключение, които не смятате за глупави.

Спокойна вечер!
цитирай
5. dobrodan - Все пак, така и не видях да си отговорил на въпроса,
10.05 22:39
който, между другото, ти зададох съвсем не на шега?
Мимче, аз познавам много "успешни хора".
Имената някой ден :) може и да ги кажа. Няма да е сега, защото ще ми излезе през носа :).
Не е ли време да попораснеш малко :)?
цитирай
6. mimogarcia - dobrodan
10.05 23:42
Ами не знам как да отговоря на нечие чуждо определение за „свястна работа“? Това, с което се занимавам, ми се струва свястно, базирано на моите разбирания.
Ако утре ми се занимава с друго, оки, ще се занимавам, но засега съм на тази вълна.

Хм, мисля си, че колкото по-дълго забавим процеса на „порастването“ и запазим детето в себе си, толкова по-добре.
Вие предполагам мислите различно, което е прекрасно, всеки с мнението си.
цитирай
7. dobrodan - Под свястна работа разбирам такава,
11.05 08:00
която произвежда принадена стойност :).
Всъщност какво работиш?
цитирай
8. mastino - Джендър-идеологията и медицината !
11.05 18:42
В публикацията си от 10.05.2019 11:28 - Джендър-идеологията и медицината в България! - Автор: mastino
Джендър-идеологията е позната на медицината и то има медицински термини, които не се коментират от никого към момента, обаче всички се правят на компетентни.
Това са конкретни заболявания, като някои от тях могат и да се лекуват, но желаещи в повечето случаи няма.
цитирай
9. radostinalassa - Като контактува с педерас...
14.05 18:32
Мимои ще си натресе такива гъби, които никой няма да може да излекува. Обаче така или иначе той е обект на естествения отбор. Няма мърдане.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1552021
Постинги: 1514
Коментари: 1835
Гласове: 956
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930