Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2021 22:12 - Да бъдеш родител е призвание. Злобата обаче е проклятие!
Автор: mimogarcia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 422 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 https://www.facebook.com/yordanka.bekirskadimitrova/posts/10159683554547590

Адвокат Йорданка Бекирска много точно е написала следните редове:

"Отглеждането на деца в хомосексуална двойка не се различава по нищо с отглеждането на деца в хетеросекуална двойка. Всяко семейство само залага стандарта на отношенията си към децата – хармонични или дисбалансирани, наситени с преданост и любов или обратното. Важен е единствено човешкият фактор, който застава в центъра на парадигмата. Децата са по един и същи начин весели и жизнерадостни при щастливи и подкрепящи се родители, независимо от пола и/или сексуалната ориентация на който и да било от тях. Тезата, че децата, отглеждани от еднополови двойки, неминуемо ще станат също деца с различна от хетеросексуалната сексуалност, се разби още на ниво брой пораснали деца, които са отглеждани в хетеро семейства и имат различна сексуалност от хетеро родителите си. Винаги е предизвикателство да се обсъждат теми, по които обществото е поляризирано и се възпламенява широкото неодобрение. Мненията са изключително показателни за толерантността човешка и личното умение да се приеме другия равноправно и без предразсъдъци, основани на сексуалната ориентация – точно както повелява българският закон от много години."

За съжаление, масово хората продължават да смятат, че еднополовите двойки не трябва да отглеждат деца. Проявявам разбиране към позицията им, която под въздействието на манипулативните ни медии и политици бе формирана. Нужно е да им бъде обяснено, че няма как един подрастващ да изкопира сексуалната ориентация на родителите си. Тя нито е избор, нито се формира от външни фактори. Ако бе така, как има хомосексуални след като всички, в България особено, се раждаме в разнополово семейство?!

Според мен обаче тези, на които категорично е необходимо да се забранени да възпитават малолетни и непълнолетни са болшинството коментиращи под поста на адвокат Бекирска. Едни толкова мразещи жени и мъже няма как да възпитат нормален човек, когато в себе си съдържат толкова ярост!

Написах им следното:

"Аз като човек, който не желае деца, се надявам единствено бъдещето на страната ни да не бъде отглеждано от “хора”, които изпитват подобна омраза и могат да нагрубят живи същества по този начин…"

Дано да проумеят истината. Хомофобията убива!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1954641
Постинги: 1844
Коментари: 3091
Гласове: 1014
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930