Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2020 11:01 - Шефът не трябва да забравя кой прехраната му изкарва
Автор: mimogarcia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 267 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.12.2020 18:01


Том Круз винаги ми е бил антипатичен по две причини.

На първо място заради такива алчни актьори/продуценти като него филми ала „Мисията невъзможна“ се възприеха за еталон. Ленти, които са с напълно безсмислен сценарий, откровено глуповат и кух сюжет и с една единствена цел: печалба. Издържаните и качествени проекти останаха в миналото. Киното вече не е мисия, а търговия. Идеалите са заменени от неутолим глад за долари. Круз и подобните му се чудят каква изгъзица да си купят: коли за стотици хиляди, палати за милиони. Защо мислите им раздават такива мангъзи?! За да зомбират хората по света и да ги трансформират в бездушни.

Вторият ми мотив е свързан с отношението му към бившата му съпруга Кейти Холмс и дъщеричката им. Неадекватното му поведение към тях бе свързано с нежеланието на Холмс да го последва в налудничевата му секта.

Сега обаче Круз премина допустимата граница. Излезе запис, в който той крещи на служителите си по време на снимките на „Мисията невъзможна 7“, че не спазвали протоколите за COVID-19. Никой шеф няма право да унижава работниците си. Ако някой се изживява за робовладец, трябва да му се припомни, че това отдавна е забранено. Жалко е, че Круз не осъзнава, че без всичките на снимачната площадка, той ще е никой. Осветителите са важни. Кетърингът също. Хигиенистките и те. Без един елемент, без една сглобка, цялата верига се разпада и тогава господин невъзможен ще бъде забравен, та забравен.

Всеизвестен факт е, че повечето ниски мъже имат комплекс от височината си. Лечението на това обаче не минава през унижението на нищо незаслужилите подобна черна неблагодарност.

Освен това смешкото Круз, който ходи с по две макси една върху друга, има достатъчно пари, за да си плати за психиатър, който да го цери от психозите му. Ако е стиснат и не наеме специалист, да му бият шута. Вече бая остаря (и пряко, и преносно) да прескача по сградите като Спайдърмен и да виси по стъклата като че е леля Пенка, дето не търпи и петънце.

И накрая – към онези, дето одобряват да се душат с маски и да се жулят с дезинфектанти: свободни сте да си изкопаете една дупка и да чакате там гибелта. И това дори не е моя оригинална идея… „Крада“ я за Вас от жирафа Марвин от анимацията „Мадагаскар“, дето направи така. Няма проблем да Ви е идолче, нали?! 


image

image
 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1922353
Постинги: 1800
Коментари: 2937
Гласове: 1011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031