Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2016 21:36 - От Мимо Гарсия: "Психология по четката за зъби"
Автор: mimogarcia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 751 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.12.2016 21:43


Имате ли фейсбук? О, съжалявам, съжалявам, съжалявам. Съжалявам, че повтарям една и съща дума, но много повече съжалявам, че задавам този въпрос, защото това е все едно да попитам „Дишаш ли?“, „Ядеш ли?“, „Пиеш ли вода?“ – мда, това са си чисто и просто въпроси от серия „Тъпи“ или пък защо не „Малоумни“.

И понеже уточнихме, че всеки има фейсбук и няма нужда да се излагам сега, веднага продължавам натам – скролвате ли новините, които Ви излизат – какъв нов статус този пуснал, къде се тагнал онзи, какво е ял трети – скролвате, скролвате и доста честичко си мърморите под нос: „Ех, този как си живее! Пфу, а аз?“.

Няма, ама няма, ама няма как да не сте забелязали полуголите снимки, които бълват отвсякъде – едно момиче решава до покаже на приятелките  новата си татуировка,  ама без да иска в кадър попада и сутиена й, който преди малко е разкопчала .... – съвестно момче решава да ентусиазира виртуалните си фенове да тренират повече като демонстрира бицепс, трицепс, ама уморените му от вдигане на тежести ръце се разтреперват и камерата на телефона снима и слиповете му.

Пуста случайност, какво да правим сега? Снимката вече публикувана, лайковете се трупат, коментарите валят повече и от планински сняг – няма да я трием, я!

Най-често тези снимки се практикуват в банята, защото там помещението е по-малко, светлината по-равномерна, абе с една дума – перфектното място за всяко фотограско ателие, не крие никакви рискове, всъщност почти никакви – не трябва да хващаме в кадър тоалетната чиния – това си е същинска ФОТОБОМБА, която е способна да развали всеки краен резултат, да дори при вида на жена с размер на чашката „D“ и мъж с перфектни плочки.

И сега внимание – време е да се съсредоточите – вгледайте се в детайлите на снимката!  Искате да разберете дали това момиче обича да чисти – прегледайте дали има петна по плочките или пък на огледалото, дали момчето разхвърля – веднага  обостойно преглеждане на пода. Копнеете да поканите красиво момиче на среща, но се чудите какъв характер има, вгледайте се в четката й за зъби:

·         синя – свободолюбива, предпочитано място за почивка през лятото – морето, но не би отказала и екскурзия в чужбина

·         червена – готова е да брани своето, има вероятност да е доста ревнива и да не Ви позволява да си чатите свободно с противоположния пол

·         розова – романтиката ще е с Вас, плюшените мечета ще се превърнат в запазената Ви марка

·         сгъващата се – знак за момиче, което обожава походите в планините и би тръгнала без да се замисли само с раница на гръб и ръката Ви, обхванала нейната

При момчетата – ако етажерката му е пълна с различен набор гелова за коса, дезодоранти, парфюми – влюбен е в себе си, надали би изместила „аз“-а от сърцето му, четката за зъби също дава козове – ако е специален вид с възможност за почистване на езика – наистина е пълен нарцис.

Психология по четката за зъби не е лесна наука, особено по снимка, така че надявай се момичето или момчето на мечтите ти да има качествена камера, следователно скъп телефон. Ако няма – какво се занимаваш с нея/него?! Съвземи се и си легни.

-    и нека не забравяш, че това е написано с хумор, нали?  

Всички права запазени за http://www.mimo.bg-

Ще записваме епизода на #ПолеЗаОтговори тази седмица към 20 вечерта, уау... Темата е неприятна - в какво превърнахме празниците и дали не ги обезмислихме с толково много материализъм. Очаквайте го скоро.

 






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1957229
Постинги: 1853
Коментари: 3097
Гласове: 1014
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930