Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2018 22:28 - НЕ Е ЛИ ЛЮБОВТА ВАЖНА ЗА ВСЕКИ?
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

2018 е, а се бият хора в центъра на София, европейската столица, за това да има или да няма гейове…
Лошото е, че докато едни си избиват агресията, а други печелят пари, хиляди деца биват осакатявани психически. От страх, че ако признаят, че са гейове, ще ги пребият или ако общуват с представители на тази сексуална ориентация, ще им се изплюят в лицето.

Казал някакъв Петков за news.bg, че мястото на гейовете е в Ада. Този човек участва в ПоходЪТ на семейните ценности, извинете, ама отрепка с такива мисли за какви ценности може да се бори и да ги проповядва?! Из представителите на „Традиционното“ семейство са и тези, дето заливат жените с киселина и ги стрелят от ревност. Пак ли това е нормално и законно?! Пак ли!?

Реално на днешните протести, които проследих по телевизиите, от едната страна виждам провокатори вместо да помагат на хомосексуалните, да им пречат – покриване на голото тяло със знамена, кичене с ленти и явна демонстрация на кичозно поведение. Това на никого не му е приятно, разбира се. Огромна част от хората в тази половина са финансирани от чужди Фондации, с каква цел – не да развалят семейството, а да променят важните теми в обществото.

От другата страна пък са младежите с кубинки и бръснати глави – дали им по 20-30 лева и крещят „Аз съм българче, обичам наште планини зелени“. Сега друг е въпросът, че такива умни гологлавци книга не докосват. Има и цели семейства, които демонстрират „семейно щастие“. Нормалното семейство, според плакатите им, било: „Доминиращ мъж, покорна жена и послушно дете“. А къде забравят любовницата, бе?!

Какво ти нормално семейство днес – половината съпрузи се гледат на кръв и не се развеждат само заради общия кредит за общия покрив! Не са нормални отношения, когато се слагат взаимно рога, без никой да признава.

Стига вече с тези препирни за гейовете. Изкуствено се създават такива настроения, младите не се вълнуват от това, интелигентните, имам предвид. А не тези, дето ги бутат определени чужди църковни настоятелства, за да се възхищаваме после на вечния президент.

Не разбирам, наистина, как може хора, критикуващи Конституцията постоянно, именно в частта за „Бракът е между мъж и жена“ да я бранят?! Е, хубаво, айде – нека да не се нарича брак отношението между еднополовите двойки. А и то брак днес има ли?! Не е ли прекалено компрометирана дума с всичкия фалш в съпружеските отношения?!

„Библията, Библията“ – е какво Библията?! Белким все още вярваме в религията, пълновластна сила за по-лесно управление?! А пък като гледам божиите наместници какво вършат, май че няма по-грешни, освен сред убийците. А и в свят на толкоз лъжи, интриги, аморални действия – да споменаваме името Божие, си е най-големият грях!!

Знаете ли, наскоро гледах един много хубав филм – „С любов, Саймън“. От тези романтичните произведения, които са ми прекалено сладникави, но чат-пат си позволявам доза от тях. Прекрасен кино продукт, учудващо голямото тв студио не е скапало сценария по книга, избрало е харизматичния и талантив Ник Робинсън и е дало свобода на творческия колектив да действа. Фантастично се е получило, но много силно се помни фазата на Саймън – „Всеки заслужава невероятно романтична история“.

И извън парите за протести и манипулациите на масите – не се ли борят и про-ЛГБТ активистите, и анти-ЛГБТ дейците за любов? Всеки кой както я разбира, но все пак… В този лицемерен и пошъл свят, робуващ единствено на финансите, не мечтае ли всеки за другар, с когото да се допълва и подкрепя? Не копнее ли всеки за духовно приятелче, за съмишленик?! Копнеем… Колкото и да твърдим, че сме си самодостатъчни, това съвсем не е така. Нямаме нужда от разделение, а от събиране, сплотяване…

Днес, съботата, стотици я прекараха във взаимна омраза, вместо във взаимна подкрепа. Излишно е!

image
Снимка: Google ; Ник Робинсън в ролята на Саймън




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1957460
Постинги: 1854
Коментари: 3097
Гласове: 1014
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930