Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2018 13:44 - ЗАРАДИ ВЪЗРАСТТА, ЗАРАДИ НЕЯ Е!
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 378 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кажете го,
моля Ви, кажете го - Луис Уалш, Шарън Озбърн & Никол Шерцингер са уволнени от Х Фактор заради възрастта си.

Колко е трудно да заявиш думичката "уволнение"?! Почти всеки я е преживявал, нали, или на известните личности не може да се случи?!

#XFactor Великобритания затвърждава онова европейско лицемерие, което всички адски много ненавиждаме.
Станали на по 65 години #LouisWalsh и #SharonOsbourne и тв машината се опитва да ги изплюе: кълня се Луис колко добри приятели били със Саймън Коуел, ала приятели, приятели докато имат общи интереси.

#XFactorUK непрекъснато се срива в рейтингите и как не?! Тази година #ITV ще въртят 15-ти сезон: певци, певачки, летящи в облаците деца, за които повече не се и чува, но пък Саймън и компания нямат желание да спират потока от пари. Говори се, че сега като жури Коуел ще избере бившите звезди от #OneDirection и някоя знойна красавица, защото дори 40-годишната почти Никол не е вече апетитна гледка за лапетата пред екрана.

Е, не мислете, че Луис и Шарън остават с пръст в уста. Все пак и за най-старите, но пък верни кучета се намира, топло местенце, стига да въртят опашката по команда...

Луис, който до преди месец, се кълнеше, че ще бъде жури за рекордния 14-ти път, защото имал договор - сега "сам се отказа" от играта, ха-ха, кой се отказва от парите, бе, и от това ежеседмично да си на телевизионния екран?!
Много ми падна в очите, а пък са му обещали кокалче, дребно, но пак ставащо, за да си ближе по-лесно раните: ще журира Ирландия търси талант за втори път, ама да не се окаже, че и там ще му дръпнат килимчето и от двата стола на земята...

Имат пари тези хора, ама се дават да ги тъпчат от пустата им алчност. Те го уволняват, той им благодари за фантастичното време и се кълне, че сам си дига байрака. Пу на лицемерието!

Шарън, приятелка на Саймън, ще получи 1 милион паунда - същата сума като миналата година, но за 1/3 екранно време, за да не излага с опънатите си бръчки продукцията... Загрижел се някой за нея и нейните пътувания с частен самолет между Великобритания и Америка, където води друго шоу всекидневно.

Ах, мале, мале - заради възрастта са всички тези пилотажи, заради нея и заради желанието за рейтинг и пари на гърба на глупави, в много случаи бездарни, младежи, които кандидатстват ли, кандидатстват и накрая пак никой не ги знае...

Грозно е, че телевизията употребява хората като продукти и после ги изхвърля, ама е още по-лошо как едни хора с възможности да си съхранят достойнството - пак си дават д-то, за поредната ненужна им сума пари.

Още по-грозното е, че тези хора са журита, а не заслужават. Защото журито трябва да учи най-вече на морал. Не може да ти се изплюят в лицето, да те унижат, директно показвайки ти, че си стара чанта, макар че имаш як опит и много знания, и ти да седиш и да се правиш, че дъжд те вали!

ЗАЩОТО и тримата трябва да дават пример, особено на всички жени, които щом навършат 50 и вече са брутално дискриминирани! НЕ МОЖЕ един работодател да мисли как ще изглежда деколтето на служителката му пред клиентите, а не за това как тя ще се справя със задачите си!!!
ПЕРВЕРЗИЯ е да се позволява интервютата да са като в някакъв стриптийз бар - единствено външния вид да вълнува, а не СВ-то и знанията, които жената има!!!!
НЕ НЕСПРАВЕДЛИВО, А ПРЕСТЪПНО Е ТОВА!!!

И ми е чудно при един анонимен конкурс, който се базира само на ум, как ще избират празноглави кухи лейки, дето мигат на парцали, а не знаят нищо!? Това важи за всички сфери - и по телевизията, и в кварталната бакалия, и в магазина за дрехи...

Външният вид е до време, ама тъпите нрави май са си вечни...


image



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1967906
Постинги: 1861
Коментари: 3100
Гласове: 1014
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930