Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2018 12:38 - ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ВОЕННАТА СЛУЖБА?
Автор: mimogarcia Категория: Новини   
Прочетен: 1080 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НЕ!

Така започвам & така мога и да завърша, но все пак:
какво връщане на военната служба, какви 5 патрона?
За чий кеф?
Ясно е за кого ще е изгодно: пак ще се навъдят апетитни обществени поръчки и “заслужили” фирми ще печелят: една ще поеме обновяването на казармите, друга обзавеждането, трета изхранването.

Ще се сервират гнусотии, които ще са по-зле и от училищен стол. Може да създадат програма “Безплатен плод” и всяка сутрин войничетата да хрупат кисели зелени ябълки, докато маршируват по плаца, възбуждайки разни комплексирани “герои” с пагони.

Сетне, за да сме европейски изрядни, ще има закуска от 10:30 до 11:30 : студена водица плюс няколко солети без сол и брашно.

По вечерно време старите кучета ще поизмъчват новобранците. Зайците може като баща ми да мият спалното с четка за зъби. А ако не се справят с “остроумната” задача ще го завият през глава и ще ги понабият.
Ах, какви сладки времена ще настъпят за побойниците – тъкмо завършват даскало и нямат възможност да изнудват по-слаботелесните за джобните им и хоп: нови жертви, от един ще оберат баницата, дето майка му му е пратила, от друг ще приберат шпековия салам /второкачествен, немско качество/.

“Шест месеца служба – к’во му получаваш” – ще се питат фирмите. Ще им се услади Законът за обществените поръчки и току стане службата година, две, три.

Колкото е нужно – толкова.

Младите ще си губят най-хубавите години, ама какво пък?! Парите за дискотеки и салфетки за мятане ще се спестяват и след казармата ще си купят петоразрядна кола, вносна от Германия.
Ще станат същите като старшините – намръщени и разочаровани от живота. Колелото се върти!

Връщането на казармата е перверзия, имайки предвид стотиците инцидентни и прикрити смъртни случаи.

А и какво като мъжете ще могат да сглобяват Калашников?! Много мъже сглобяват коли, сглобяват инсталации, ама не изглеждат преливащи от щастие.
Единствената им наслада е масово баене над таратайките и пиене на патрончета ракийка пред панелния блок, докато жена им пържи на воля с килограми олио.

“Мъжете в казармата стават мъже, а не п*дали!”. Я, да видим тази логика?
Първо, гейовете болни ли са? Това болест ли е или чисто и просто сексуална ориентация, която не влиза в работата на другите? Егаси “ЕВРОПЕЙСКОТО МИСЛЕНЕ”!
Второ, ако приемем, че хомосексуализма е болест (ЖАЛКО РАЗСЪЖДЕНИЕ НА ПОБЪРКАНИ), свързана пряко с педофилията и зоофилията – лечението “казарма” не е ли налудничево?! Да затвориш гей сред хетерота – не е ли като да затвориш педофил сред деца и зоофил сред агнета?!

Марийка плаче “Искам мъже без прически, гладки лица и с косми на краката, в казармата ще станат мъже!”. Споко, Мари, твой Иванчо може да е некъпан и с гърди като гора: няма кой да го съди, демокрация е!
Е, ще го гледат накриво във влака – ама носи безплатен парфюм от френския двор на Луи Българон.

“Връщаме казармата и ще се отбраняваме!” съскат без ченета изкукали старци-разбойници, дето преди 89-та са диктували правилата в играта.
В това време накъде далеч (не толкова далеч) всичко се решава с червен бутон.

Светът се унищожава сам. Непрекъснато. Хорското подчинение подхранва егото на болните мозъци. Загиналите в |-ва, ||-ра световна война какво са спечелили? Ранна смърт, масов гроб и вечна забрава.
Ама Хитлер, Сталин са идеализирани герои – тук е редно да попитаме за друг ли ХитроСталин ли ще умираме?!
Не, благодаря! Не искам тази “чест”.

Умиращите сега в Сирия заради Башаровата чест не са ли достатъчни?!

А защо не припомним за онова войниче, на което коремът буквално се пръскаше. Тъй като роми го надуха с въздух!

Кръвнина за загубените животи в казармата не може да платим. Човешкият живот цена няма. Няма смисъл да връщаме тази традиция.

Освен, ако няма някакъв план и последните останали младежи да напускат през терминала.
#Кой знае?

Димитър Ст. Груев-Мимо Гарсия | Факултетен номер: 18118

Задача във ФЖМК при д-р Марин Бодаков




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. dmiteff - Аз също съм против задължителната ...
11.05.2018 18:16
Аз също съм против задължителната казарма, особено в мирно време. Наистина цялата работа опира до "едни пари" и то огромни пари, защото цялата военна инфраструктура е разрушена. Това как казармата правела мъже и нямало гейове, пък е най-глупавата част от цялата проказармена пропаганда - нима няма гейове, страхливци, крадци сред 40-50-60 годишните, които са били по 2 години в казармата? Армията трябва да бъде личен избор, както и това да си художник, химик, физик, хлебар, строител или IT специалист.
цитирай
2. krapetz - напълно си прав
12.05.2018 07:17
Редовна армия на българия не и трябва, по добре башибозук.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mimogarcia
Категория: Новини
Прочетен: 1924226
Постинги: 1802
Коментари: 2941
Гласове: 1011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031